Мда вариянта с крикчето е най-цивилизован......ама както и ти каза...трябва да си го правя...а честно казано не ми се занимава заради едни вежди...ако се намери някой да ми ослужи с такъв roller...бих бил много благодарен...
тва със сопата и него го знам.....ама пак е някаф душмански вариянт, а тях гледам да ги избягвам когато работя.
така, че май ще е на добрия стар изпитан метод с чука...помалко че да не избоча веждата
Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Re: Golf Mk3 1992 - In progress...
Супер е голфчето колега
давай сега един широк нож да му сложиш и джантите черна перла(давам само мнения)и става убиец Голфарата

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
GTI 16V ABF написа:Супер е голфчето колегадавай сега един широк нож да му сложиш и джантите черна перла(давам само мнения)и става убиец Голфарата
![]()
Благодаря!
Първо, да свърша работата по-купето....тогава ше мисля за глезотийки

а джантите са преклено малки за черно...може би някаф графит...ама не съм се решил още за тях.
Като видя какво ще представлява цвета на колата тогава ще мъдря цвета на джантите.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Мисля че предната ти гума е по-висока от задната.Сложи по-ниски предни гуми и може да се разминеш с раздуването.
- ZeroCool
- Контакти:
Golf_Diesel_ написа:Мисля че предната ти гума е по-висока от задната.Сложи по-ниски предни гуми и може да се разминеш с раздуването.
м то е очеизвадно това...просто не разполагам с други гуми...които да монтирам на летните джанти за да мога да меря...и сега разхождам една джанта отпред отзад...търся си някой ако има такива дето са за изхвърляне 195/50/15 стига ми да могат да се надуят ...да се обажда
тея са ми зимните гуми отпреде със зимните джанти...отзад е лятната джанта с лятната гума...които имам от година, но не съм слагал на колата...и ако я карам на тази височина, което е малко вероятно но пък е хубаво да имам тази опция. Мисля че при по-голяма неравност отзад ще задере ръба на веждата.
П.С. имам усещането, че малко са хората които найстина четат кво пише в темите...
- ZeroCool
- Контакти:
И така.....днес открих сезона вече 

Тука би трябвало да се вижда какво сътворих с ръба, за да избегна онова запълване, сцепих ръба на вратата и го издърпах навън....и сега си е прав целия

И разбира се ето ме и мен в битка

Надявам се утре да се довърши прага...и задната лайстна.
и да се минава от другата страна...където прага уж е с по-малко щети.

Тука би трябвало да се вижда какво сътворих с ръба, за да избегна онова запълване, сцепих ръба на вратата и го издърпах навън....и сега си е прав целия

И разбира се ето ме и мен в битка

Надявам се утре да се довърши прага...и задната лайстна.
и да се минава от другата страна...където прага уж е с по-малко щети.
- ZeroCool
- Контакти:
лошото е че преди мен е минал и друг майстор...па може и да са повече...и някой неща не са така както са си били...и сега трябва да гадаем кое как и накъде е наклонено 
ама такъв е живота, няма пълно щастие

ама такъв е живота, няма пълно щастие

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Боята добре си я замислил всичко да е един цвят 

- ZeroCool
- Контакти:
Някой по-знаещ да ми каже салон от 4 врати може ли да се направи за 2?
Рових из търсачката ама нещо не намирам това което ми трябва.....имаше една тема за салони и немога да я изнамеря.
Рових из търсачката ама нещо не намирам това което ми трябва.....имаше една тема за салони и немога да я изнамеря.
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
ZeroCool написа:Някой по-знаещ да ми каже салон от 4 врати може ли да се направи за 2?
Без механизмите на предните седалки за сваляне на облегалката, които ги няма при 4-вратите...ше се скъсаш да въртиш и да дърпаш седалки

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
може колега ама не знам какъв е филма ... попитаи bai Sando той е минал по тоя път 

- ZeroCool
- Контакти:
vw__fen написа:може колега ама не знам какъв е филма ... попитаи bai Sando той е минал по тоя път
10x

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Супер си, браво. А защо не те виждаме по срещите Велико Търново и региона. Хайде заповядай когато ти е удобно да се присъединиш към малката ни общност 

- ZeroCool
- Контакти:
Сашо Белята написа:Супер си, браво. А защо не те виждаме по срещите Велико Търново и региона. Хайде заповядай когато ти е удобно да се присъединиш към малката ни общност
Не се чувстах подготвен за срещи

за тва и не съм си лепил клубен стикер по колата
живот и здраве след месец ако всичко е наред ще се видим!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Единствената разлика от 4-врат и 2-врат е в предните облегалки.
При 4-вратия не са направени отворите за ръчките дето се дърпат зада могат да се свият облегалките,и жила нямат и още нещо,но не се сещам какво беше...
Аз когато правих от два салона един си оставих скелетите на моите си облегалки и станаха екстра
При 4-вратия не са направени отворите за ръчките дето се дърпат зада могат да се свият облегалките,и жила нямат и още нещо,но не се сещам какво беше...
Аз когато правих от два салона един си оставих скелетите на моите си облегалки и станаха екстра