Здравейте колеги, преди около 20 дни капарирах един Golf 4 TDI 2002 г направо от автовоза в 1 автокъща с уговорката,
че документите на колата щели да дойдат след около 7 дни с другият автовоз... Да , ама НЕ, вече 20 дни чакам и
тия документи така и не идват. Причината била, че някаква жена в Италия била в отпуска и трябвало да се върне,
за да даде документите... В крайна сметка май вече са ги взели тия документи и пътуват с някакъв автовоз към BG,
но въпросът ми е: на някой случвало ли му се е нещо подобно? Може ли автомобила да е дошъл в БГ без документи ,
все пак през няколко граници е минавал тоя автовоз... Вече взех да се замислям да не би да е крадена или незнам и аз...
Ако някой има някаква информация дали наистина има такава практика първо да влизат автомобилите а документите с
1-2 седмици закъснение, ще съм му благодарен ако драсне 2-3 реда !
голф 4 внесен без документи
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 внесен без документи
За една от колите ми чаках 1 месец
Явно не са се разбрали кой да отпише колата в Италия
Защото се плаща
Другия варянт е че август жабарите го удрят на почивка 

ghost777 написа:все пак през няколко граници е минавал тоя автовоз...
Стоките в ЕС в общия случай пътуват само с товарителница.Даже фактура не е нужна.
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Аз чаках около 3 седмици,докато една госпожица реши да прати документите 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ПРати ги да я регистрират те
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:ПРати ги да я регистрират те
и аз съм на това мнение нали повечето предлагат услугата съдействие в кат и регистрация не за друго колега а да си спокоен макар че и там може да се направи по втория начин днешно време всичко става със много връзки познати и пари много пари внимавай умувай кой вариант ще избереш и успех братле поздрави

- Dead man
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Споко,случват се такива неща...
Прати ги те да ти регистрират колата в КАТ...
Прати ги те да ти регистрират колата в КАТ...
Почакай още до края на август, и може и без кола да останеш!
Пич зарежи тея работи! Не искам да те плаша, ма все едно да купиш телевизор без касова бележка или без гаранционна карта! Самите документи са ти гаранционната карта че колата е твоя собственост!
Ако дойдат куките и колата е в теб и търсат документите за нея? Кво пак това ли ще им кажеШ?
Взимай си парите и търси друга кола!
Има нещо гнило! Може би документите се печатат някаде в България, и куриера се бави!
Пич зарежи тея работи! Не искам да те плаша, ма все едно да купиш телевизор без касова бележка или без гаранционна карта! Самите документи са ти гаранционната карта че колата е твоя собственост!
Ако дойдат куките и колата е в теб и търсат документите за нея? Кво пак това ли ще им кажеШ?
Взимай си парите и търси друга кола!
Има нещо гнило! Може би документите се печатат някаде в България, и куриера се бави!
Абе и в КАТ е една пародия... по-добре да отидеш с тях и да си платиш 50лв за проверка на автомобила. Мисля че се извършва само в присъствието на купувач, продавач и автомобил...
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
sk. написа:Абе и в КАТ е една пародия... по-добре да отидеш с тях и да си платиш 50лв за проверка на автомобила. Мисля че се извършва само в присъствието на купувач, продавач и автомобил...
Ето това е най-правилното решение!Проверка,че нищо чудно документите да се печатат някъде!
То добре ще отида в КАТ, но ако колата не се издирва все още , а има напечатани документи , дали ще хванат , че документите са фалшиви... Иначе от автокъщата ми казаха, че те ще ми я регистрират, ако на мен не ми се чакало по опашки в КАТ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма кой да си сложи главата в торбата за 2000евро да прави фалшиви документи
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Ще дойдат документите.Август месец е 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:Няма кой да си сложи главата в торбата за 2000евро да прави фалшиви документи
Така си мислиш. Чете ли темата на Мършавия за АБФ,дето го обявили за краден? Това е кола с цена много под 2000 ойро

ghost777 написа:Здравейте колеги, преди около 20 дни капарирах един Golf 4 TDI 2002 г направо от автовоза в 1 автокъща с уговорката,
че документите на колата щели да дойдат след около 7 дни с другият автовоз... Да , ама НЕ, вече 20 дни чакам и
тия документи така и не идват. Причината била, че някаква жена в Италия била в отпуска и трябвало да се върне,
за да даде документите... В крайна сметка май вече са ги взели тия документи и пътуват с някакъв автовоз към BG,
но въпросът ми е: на някой случвало ли му се е нещо подобно? Може ли автомобила да е дошъл в БГ без документи ,
все пак през няколко граници е минавал тоя автовоз... Вече взех да се замислям да не би да е крадена или незнам и аз...
Ако някой има някаква информация дали наистина има такава практика първо да влизат автомобилите а документите с
1-2 седмици закъснение, ще съм му благодарен ако драсне 2-3 реда !
Нормална практика е.
Аз купих моята кола по същия начин казаха ми ,че след една седмица ще дойдат документите те дойдоха след 2 седмици.
Като се има на предвид ,че аз бях платил цялата сума за колата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”