Ами аз лично не обичам да пазарувам от нет-а понеже ако частта дефектира или не е същата,не можеш да я върнеш...пък не можеш да караш и без дискове,докато не ти ги сменят - поне 20 дни.Пазарувам Цимерман от Косер.Имах случай на клиент,единия диск да се изкриви след няма и 1000км (не беше крив при монтажа).Свалих го и учудващо човека в магазина каза "няма проблем,ще ти го сменим",а се сещате,че може клиента да мине през една локва с горещ диск и диска да се изкриви,дори не са длъжни да ми го сменят дефакто,нито има гаранция,нито нищо.Отделно там за "здрасти" дават 30% отстъпка на някои неща (за клиамтичните се дърпат,ама зависи какво искам и колко златно е

) и нещата идват на много смислени цени.Ако пък не ти дадат,винаги можеш да ги вземеш на нашата фирма и пак да са доста евтини. За накладки,аз ползвам Текстар,които са скъпички,ама читави,но пък нямам отстъпка за тях.
Брембо,поне нашето тук,не го харесвам.Най-вероятно няма нищо общо с това от и-бей ама все пак.
Иначе ще видя цена за дискове и накладки конкретно за този Пасат и ще напиша,да я има информацията,поне ще е от полза,а на мен не ми коства нищо,понеже си говоря с Косер по 14 пъти на ден за какво ли не