! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот boyan.chav » Пон 01 авг 2011 17:43

Сутринта за малко да ми развалят пътуването до морето! Масова практика е шофьорите при маневра "изпреварване" да не гледат в огледалата за задно виждане. Едно момче с Опел Астра Ф, старозагорска регистрация реши да изпреварва докато аз изпреварвам него и още два автомобила. Съответно аз кривнах в ляво, но на банкета имаше мантинела. Сигурно се разминах с мантинелата и него на по "една боя" разстояние. Той се усети, но вече чак като го изпреварих. От одеве само тази ситуация ми е в главата и какво ли щеше да стане ако бях ударил мантинелата и дали изобщо щеше ли да спре или да продължи...

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Сря 03 авг 2011 22:51

:не: и после защо било заринато с боклуци :banghead:

Потребителски аватар
Mitara6ki
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AHF 1999

Мнениеот Mitara6ki » Сря 03 авг 2011 22:56

Това с изхвърлянето на боклуците през прозореца е няма такава селска проява, толкова ли е трудно да си сложиш боклука във вратата и после пред вас да го хвърлиш в кофата?!?! Аз на такива им свиря като за последно, а те се чудят ли чудят...

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Чет 04 авг 2011 20:51

тука още един убавец от преди няколко дни :screwy

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Чет 04 авг 2011 22:14

Тази сутрин отивам аз на работа...и движейки се по еднопосочна улица с ограничение от 40 щях да се хакна челно с една от патрулките,която се движеше с превишена скорост и в насрещното :screwy :beat_butt2 Вчера пък някакъв боклук с Голф 4 комби с Благоевградска регистрация реши да ми се прави на мъж,мнислейки си че смотаната му катафалка е по-бърза...и то когато му дадох мигач и тръгнах да го изпреварвам,понеже ужасно бързах,а отсреща идваше каруца...ако не бях скочил в последния момент на спирачкитее :bishop За въпросния боклук...да си се сещал какво значи мигача и че понякога някои хора имат по-важна работа от меренето на пишки :dummy:

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 05 авг 2011 7:32

Не става,така не става!
Туарег- СА1991..Тази фльорца ползваше насрещното на околовръстното за изпреварване,поне два пъти имаше предпоставка за ПТП,накрая на караулката на Горубляне изпревари цялата колона пак в насрещното,точно на кръстовището.
Да живее сашо дончев,овергаз и Моther russia

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UnLucky » Пет 05 авг 2011 16:35

Поредният джигит днес, посока с.Кулата Е79! Бял Г2 изпреварва при положение че пред мен има ТИР и отсреща идва кола, как се размина между мен и идващата кола от насрещното незнам, лошото е че се влачише докато ме изпреварваше, а аз карах с 80км/ч зад тира, сигнализирах с клаксон и му кахнах, ония се обърна да гледа към мен, и лашна волана и колата отиде в насрещното! После докато изпревари ТИР-а на завой засече бял бус!
Такива извръщения ги има, ма лошото е че взеха да стават все по-често :applause:

dido.sofiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido.sofiq » Пет 05 авг 2011 17:29

Голяма част от шофьорите не си гледат огледалата ... да не говорим ,че по магистралата съм виждал да карат със затворени огледала .... :X наскоро имах случка на злополучни участък близо до Сливен по пътя към Бъргас един ми излиза на 30-40 метра пред мен от насрещното ... наложисе да отбия в храстите шот нямаше да доживея до днес... чекиджията караше БМВ 5-та серия ...

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Съб 06 авг 2011 12:38

Поредния герой - действието се развива на бул. "А. Ляпчев" по посока Младост-Студ.град. Карам си щастливо в дясната лента, в лявата върви едно синьо BMW 535d комби, и изведнъж между мен и него се врязва един идиот с "любимите ми" E36, номер СА7122НР, като ме засича брутално с цел да са първите коли с 535-цата на светофара и да се дърпат явно като светне зелено. Но в крайна сметка и това не му беше достатъчно, и за да постигне "категорична победа" над по-новия модел, си мина като първия човек на червено, и очевидно особено горд от "мъдрата" си постъпка, помаха подигравателно през прозореца на другия бмв-джия, който явно беше прецакания... Просто останах безмълвен...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 07 авг 2011 0:27

Поздрав за всички селяндури с малки пишки, пътуващи към морето и изпреварващи колона която не мърда...

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 07 авг 2011 0:47

hooligans написа:Поздрав за всички селяндури с малки пишки, пътуващи към морето и изпреварващи колона която не мърда...

На път за морето и обратно много такива ситуации.Най-фрапантните - изпреварват колоната в завой или при насрещно приближаваща кола ( в 99% от случаите големи черни джиБове и черни лимузини с мерник на капака ) :bishop

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 07 авг 2011 1:26

Velko написа:
hooligans написа:Поздрав за всички селяндури с малки пишки, пътуващи към морето и изпреварващи колона която не мърда...

На път за морето и обратно много такива ситуации.Най-фрапантните - изпреварват колоната в завой или при насрещно приближаваща кола ( в 99% от случаите големи черни джиБове и черни лимузини с мерник на капака ) :bishop

Прав си, а гоуфовете минаваха между колоната и канавката, по банкета!
Да са живи и здрави и те, най-вече тия от форума :dummy:
малоумници

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Нед 07 авг 2011 7:43

И форумния пендел, дето лети между майки с колички, голф 4, тъмно син/черен...
Не мога да си спомня сега номера, ама беше софийски! scare

Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Пон 08 авг 2011 9:25

Поздрав и от мен! Винаги си спазвам добра дистанция с предния автомобил, но подобни нагляри все ми я отнемат, даже се налага и повече място да им правя :evil:

ipm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ipm » Пон 08 авг 2011 21:32

b0-MaNiAkA написа:

Поздрав и от мен! Винаги си спазвам добра дистанция с предния автомобил, но подобни нагляри все ми я отнемат, даже се налага и повече място да им правя :evil:

Като видиш такъв герой в огледалото се доближи плътно до колата пред теб и не го пускаш. Миналата година някакво 22-3 годишно леке с ново bmw ми караше в насрещното на симеоновско, щото явно не може да чака колоната. Та покарах и аз срещу него, накрая спряхме един срещу друг, аз си пуснах аварийките и слязох да го питам какво търси в насрещното, но младежа се заключи ;) Опита се да се включи е неговата колона, но хората не го пуснаха. Та така чакайки си мина патрулка и се заинтересуваха какво става. Дришльото измисли версия, че съм го "засякъл" в мойта лента (негова насрещна) и искрено развесели катаджиите. Писаха констативен протокол, щото настоях, после си тръгнах, а ченгето остана да му пише акт. Такива дето имат само въздух между ушите от друго не разбират.

Върни се в “Пътеводител”