Какво "носите" в колата си, освен задължителното?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво "носите" в колата си, освен задължителното?

Мнениеот moimoimoi » Нед 07 авг 2011 8:46

forski написа:И аз не нося нищо даже отверка нямам в колата,има едни клеясали клещи,крик,гума,аптечка и пожарогасител който май не работи.
До момента съм хартисвал два пъти по-време на път,веднъж ми прескочи зъб на ангренажа и веднъж се скъса болта на ролката долу на коляновия вал.И в двете ситуации с гидоре и без гидоре файда никаква,та не виждам особен смисъл да си напълня багажника с инструменти :screwy
Обичам в колата да ми е чисто и подредено и не понасям от всякъде да преливат весвъзможни ненужни вещи.
През 10-20км има бензиностанции с всичко необходимо в тях,капути,къпри,вода,туби,муби,буби,чорапи,гащи и т.н.
Ебах го,това все пак е кола не е подвижна кинкалерия,не живея в нея само се возя от А до Б.

друго си е да можеш да си оправиш колата и да продължиш,преди време с пасата караме из някви балкани с баща ми и се ударихме с един тир странично на един завой-калник и шофьорска врата размазани,гумата стой на една страна,отварям двигателя- целия в масло.......е мога ти кажа че за половин час си бяхме в движение
на рейката накрайника сгънат на 90 градуса-свалям гумата с една арна тръба и чук го изправих като нов стана,ама аз и предии седмица нова рейка комплект с накрайниците бях слагал де

паля двигател и от един датчик яко излиза масло/маслен датчик/явно е пробил през електрода ,свалам датчика,изкормвам електрода,разпробивам си винтовера подходящ отвор/3.2мм/ правя си резба 4мм и завивам един болт с тефлон и няма проблеми
другия вариант беше пътна помощ за 150 километра scare

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”