Резервоар Голф 3
Резервоар Голф 3
Здравейте колеги. Преди една седмица голфетката се запали и изгоря. Имах късмет че не стигна до резервоара, бях го напълнил до горе. Сега искам да си източа бензина обаче не ми се отдава.Вкарвам маркуча през отвора, след 20 цм стигам до някаква преграда, след натиск я подминавам, и мисля че съм стигнал до горивото. Дтрпам ,сецам обаче нисто не се случва, изтичат две капки. Дали някой може да ме светне за по-0лесен начин?Скоро ще го пусна за части (ламарини) или по-точно каквото е останало от него.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Резервоар Голф 3
в багажника има капачка с 3 види, махаш я и овиваш тази на резервоара. 
To като е изгоряла къщата, и неможеш да си вземеш керемидите, буташ основите и си готов!
Та твоя проблем е най-лесен! Взимаш едно шило и чук, лягаш под-колата и дупчиш резервоара, после слагаш 2 лигена отдоло и точиш бензина! От това по-лесно няма, лошото е че си останал без кола
Та твоя проблем е най-лесен! Взимаш едно шило и чук, лягаш под-колата и дупчиш резервоара, после слагаш 2 лигена отдоло и точиш бензина! От това по-лесно няма, лошото е че си останал без кола
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
UnLucky написа:To като е изгоряла къщата, и неможеш да си вземеш керемидите, буташ основите и си готов!
Като е гарга, да е рошава викаш.
А след като продупчиш резервоара и източиш бензина, полей голфа с него и го запали пак, та ептем нищо да не остане.
Предлагам бензиновата помпа да се извади и от отвора да се източи бензина. Кеф ти с маркуч, кеф ти с чаша, кеф ти с капкомер. После продай резервоара.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Съжалявам, колега...
Преди време ми се беше пробило едно маркуче пред резервоара, което фактически си води бензина към колата. По спомен беше между резервоара и задния калник. Ако можеш да го намериш и да го клъцнеш ще си източиш бензина лесно мисля. Но нз къде е помпата и дали няма да пречи...
Преди време ми се беше пробило едно маркуче пред резервоара, което фактически си води бензина към колата. По спомен беше между резервоара и задния калник. Ако можеш да го намериш и да го клъцнеш ще си източиш бензина лесно мисля. Но нз къде е помпата и дали няма да пречи...
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Маркуча е пред задна дясна гума , там където се намира горивния филтър 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ivan4u написа:Маркуча е пред задна дясна гума , там където се намира горивния филтър
Точно
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
A дали така ще стане, щото тоя маркуч(на филтъра) идва от помпата като "изход", т.е. помпата смуче от резервоара и подава през него.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Режи пред горивния филтър и ако имаш смелост-подай 12в. от външен акумулатор на помпата.Буксата на помпата е под капачката ,по-дебелите кабели са за нея.Без цигари и зяпачи наоколо,мерки за евентуално гасене.
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
calm написа:A дали така ще стане, щото тоя маркуч(на филтъра) идва от помпата като "изход", т.е. помпата смуче от резервоара и подава през него.
Да , става по-бавно , но става . Колегата над мен ти каза по-бърз вариант - ти си избери как искаш

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
За да не отварям нова тема реших да попитам тук. Ситуацията е следната - днес свалих резервоара на голфа (този от аватара) и какво да гледам - някакво кафяво кабелче което е свързано към металната част на гърлото на резервоара (горе до капачката) от годините е ръждясало и се е скъсало. Някой има ли си идея за какво служи това кабелче?
П.П. По принцип бензиновата ми помпа не работи, дали са свързани по някакъв начин (макар че малко няма логика, поне според мен) утре мога да постна снимки за какво точно става въпрос?
П.П. По принцип бензиновата ми помпа не работи, дали са свързани по някакъв начин (макар че малко няма логика, поне според мен) утре мога да постна снимки за какво точно става въпрос?
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
и мойто такова кабелче е изгнило и си виси свободно от 5 години..според мен е нещо за статично напрежение,невиждам какво друго да е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”