Някой сменял ли е хидравлични повдигачи на 1.4 или 1.6 8v

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Някой сменял ли е хидравлични повдигачи на 1.4 или 1.6 8v

Мнениеот Koksan » Нед 07 авг 2011 11:26

RokFort написа:Добре де това е кола на 246000км ако и сложа 5в40 ще върти сиво отзад ,тя дори и като нова не и дават 5в40 а най много 10в40 по Аутодата. :?
А тия повдигачи доколкото съм запознат ,може и да се бъркам трябва да задържат някакво количество масло в себе си за да не стартира като трактор ,и би трябвало да се изпразва само при много дълго стоене без да се кара ден два ,не за 8 часа. :roll:
То ясно ,че една кола колкото по я ровиш толкова по се набутваш ,ама имал съм всякакви коли от различни марки и такова нещо няма... :|
Слушах един Голф 4 с 1.6 101 коня мотор не знам къв му е кода ама той направо пееше при студен старт ,а двигателя е същия ,не знам дали няма някакви промени в главата м/у 75к.с и 101к.с. или е само електрониката? :?:

П.п. Бил съм свидетел как едно Голфче 3-ка идва в сервиза където аз ходя и казва ,че като загрее му свети лампа за маслото и майстора му вика "тънко е! ,тоя мотор е издухан но ако сложим 15в40 ,ще се кара още" и наистина сложи му някакво 15в40 и момчето си го кара вече 5-6 хил. км. без да е стегнал.

Да ама м/у твоя проблем и неговия ... разликата е огромна!
А двигателя на 4ката е коренно различен! Пак казвам,след като трака само на студено - не и харесва маслото!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”