препшоръчайте ми автоключар да оправиме бегачката
поздрави
TiL написа:Лешоядите ще се върнат за плячкатаПали колата и е карай някъде на сигурно място(А каско имаш ли?). Като се опиташ да е запалиш ключа в патронника ли е? Трябва да е там и тогава да ръгаш кабелите. Аз ако бях щях да ги чакам и като дойдат
![]()
Bai Sando написа:Палли и гасне,защото са счупили пръстена на имобилайзера.Потърси някой кйто се занимава с авто ел.услуги да ти го изключи.Кофти случка
joker написа:Bai Sando написа:Палли и гасне,защото са счупили пръстена на имобилайзера.Потърси някой кйто се занимава с авто ел.услуги да ти го изключи.Кофти случка
Ето това искат крадците!!!Да им подготвиш сам колата!!!!
marsel4o написа: ... ще ги чакам ама едвали ще се върнат защощо съм решил ако хвана каквито и да били крадци заклевам се ще провера какво са вечерали
pedalchobaba написа:marsel4o написа: ... ще ги чакам ама едвали ще се върнат защощо съм решил ако хвана каквито и да били крадци заклевам се ще провера какво са вечерали
Недей да се плюнчиш толкова, че ако недай си боже налетиш на тях, в най-добрия случай ще искаш сам да им дадеш ключовете от колата и да им пожелаеш лек път, а в най-лошия ... не ми се мисли.
Иначе Vladko е човека, който ти трябва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 35 госта