колко ли струва тоя ДЗВЕР ?
1,6 дизел има мивка печка хладилник отгоре има палатка и нафтова печка за отопление ЕБЕРШПЕХЕР всичко работи ,има обичайните гнилочи отвън по ламарините на калниците отзат и на плъзгащата врата ...А 83 ГОДИНА Е
а СЕГА СТЕ ВИЕ
Ако някой знае да каже колко струва този дзвер
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Ако някой знае да каже колко струва този дзвер
Бъзикни продавача едни 3500 лв. 

- kokalapich
- Автомобил: VW BUS T-3 westfalia
- Двигател: AGG 1980
малко много за клонинг на моя ама боядисван тук там и гнилоч.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
според мен реалната цена му е около 2500 - 3000, но след това и ти ще влагаш ако го вземеш
доста е стар и позагнил сериозно, хубавото е, че е оригинален
добрите са около 4000 - 5000
пазари се
доста е стар и позагнил сериозно, хубавото е, че е оригинален
добрите са около 4000 - 5000
пазари се
- djorch
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Човека го продава и се опитва да разбере колко може да му иска. Мисля,че 3500 са му много.От мен 2-2500 но цената ще стане ясна когато някой го плати.Не става ясно двигателя какъв е,но според мен който го вземе и иска да го кара да си сложи едни 4500-5000к за да го възкреси.
Не го продавам, обаче ме натискат да го купят и искат цена а и не ми се дава много
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
RUMEIKO написа:Не го продавам, обаче ме натискат да го купят и искат цена а и не ми се дава много
Хайде стига се държа като ощипана мома, ако не ти се даваше, да си го стегнал и да си го караш.Не му знам реалното състояние, но със сигурност не си вложил и лев за да го съживиш.Разберете се с колегата и си договорете някаква изгодна цена и за двама ви.
-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Същия като този се продаваше на скоро до преди месец в mobile.bg за 2000лв. беше дизел. Даже цвета беше подобен, а седалката беше от по тесните и по практични. Обявата беше от София. А СЕГА СИ ТИ! 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
аз не бих дал повече от 2000 лв.
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
asentm написа:аз не бих дал повече от 2000 лв.
Стига ве,аз повече от 800лв не давам.Като се има предвид гнилочите....чистия дизел...май това му е цената.Сори ако съм така краен ,ама вече се направих на такива.А да не забравяме и че е 83г.Бая са му годинките.Само едно оборудване не стига.
- djorch
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valsanik написа:asentm написа:Стига ве,аз повече от 800лв не давам.Като се има предвид гнилочите....чистия дизел...май това му е цената.Сори ако съм така краен ,ама вече се направих на такива.А да не забравяме и че е 83г.Бая са му годинките.Само едно оборудване не стига.
И ся КО попарихте го момчето да вземе хубави пари на бусчето щото на едно друго място е казал,че няма да е на цената на скрап!Е така и аз виках за един автомобил без пари не го давам и то с времето си стана за скрап и пак без пари го дадох.А сега кеша е кът та незнам как се развързва кола ако не е на много,ама много ниска цена.
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
djorch написа:valsanik написа:asentm написа:Стига ве,аз повече от 800лв не давам.Като се има предвид гнилочите....чистия дизел...май това му е цената.Сори ако съм така краен ,ама вече се направих на такива.А да не забравяме и че е 83г.Бая са му годинките.Само едно оборудване не стига.
И ся КО попарихте го момчето да вземе хубави пари на бусчето щото на едно друго място е казал,че няма да е на цената на скрап!Е така и аз виках за един автомобил без пари не го давам и то с времето си стана за скрап и пак без пари го дадох.А сега кеша е кът та незнам как се развързва кола ако не е на много,ама много ниска цена.
Е,Мите,много такива има из паркингите на София.Ама освен за Надин,за друго не стават.За да го вземе някой,да влага пари за въстановка и накрая да му се радва,то цената трябва да е доста зарибяваща.А Колегата ако иска да искара повече от него, то нека го пусне на части.Със сигурност ще има мераклии за оборудването, палатката пък и други части.Къде ги измислихте тези 2000-3000лв.Я отворете немското Мобиле и ги вижте.За 1000 евро ще си вземете същия ,но без гнили панели, одрасквания ,ожулвания и те така.Пък и на по-висока година,пък и със серво и т.н.Сори колега ,ама така аз ги виждам нещата.
ок навихте ме ...ще го подарявам а на колегата където даваше 800 лв ще му дам печката да се топли зимата за тия пари
Все пак мерси за мненията и буса не се продава в германия ги има много
Все пак мерси за мненията и буса не се продава в германия ги има много

- djorch
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам Вальо,но продавача със сигурност си мисли по-друг начин.Иначе аз съм мераклия на цялото оборудване + палатката.Е сега какъв фитил запалих

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми само палатка и оборудването(сигурно има доста чарколяк) са най малко 800те лева може би!Стегни го малко колега и му се радвай,пък и очи да го продадеш цял ще имаш!