Здравейте колеги!
Вчера в дъжда връхлетях зверска дупка с дясната част на колата, по принцип имам разбит тампон на носача точно от тази страна, преди малко я гледаха майстори такива където правят реглаж, видимо няма поражения по носача и магарето, разбития тампон май има още по голям луфт, казаха ми, че всичко е наред, питаха ме дали има изкривяване на волана, аз не бях забелязал и казах, че няма, те казаха, че при най малко отклонение в носача или магарето се усеща в волана!
Като си тръгнах от сервиза, след като чух какво ми казаха майсторчетата, забелязах, когато волана е в права посока, че като ли тегли на ляво /разбития тампон на носача е в дясно както и шибания удар в кратера/ възможно ли е заради разбития тампон на носача да тегли в някоя посока или имам някакво по сериозно поражение след пропадане в софийски кратер, добре, че не пробих картера защото на всичко отгоре колата е със спортни пружини и бая ниска вече!
Дали е носач!!!!!
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: Дали е носач!!!!!
Възможно е да ти тегли от скъсан заден тампон, на едната страна при ускорение, на другата при спиране, зависи от коя страна ти е скъсан тампона. Другия вариант е да си изкривил носача. Преди време сменихме на семейната астра носач точно по тази причина, при спиране теглеше настрани. Носача като го гледах не беше крив, но като я качихме на стенда всичко си показа. Поздрави 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:Дали е носач!!!!!
абе ти верно ли написа 5 (пет) удивителни след въпрос?

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
удивителна, удивително, мн. удивителни, прил. Който буди удивление; чуден, странен. Удивителна красота. Удивителни традиции.
• Удивителен знак. Спец. Препинателен знак, поставян в края на изречение, което изразява заповед или чувство.
• Удивителен знак. Спец. Препинателен знак, поставян в края на изречение, което изразява заповед или чувство.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не че разбирам много иди на стенд на преден и заден мост може само с реглаж да се разминеж! Ако имаш друг проблем ще ти кажат какъв е 

- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Е,ние като едни видни врачки и гадатели,трябва да можем еднозначно да кажем дали е носач или не е
.Аз примерно съвсем спокойно мога да кажа - Не,не е носач !!!!! (с 5 удивителни знака
) и това изобщо няма да значи дали е носач или не е.
Що за тема е е това? Може да е носач,може да е кормилен накрайник,може да е шенкел,може да са две или дори и 3-те неща,всяко с малко отклонение от дпоуска си.Не знам някой тук да е стенд за геометрия на ходова част или да лежи под колата,докато пише отговор в темата,за да каже какво е с точност...помислете малко преди да си изпляскате подобна тема и да очаквате някой да ви помогне.
Отидете на стенд,да видят какво е,като ви кажат какво е,напишете тема "казаха ми,че е от еди какво си,може ли да е от него или се опитават да ме изъпрзалят"...това много променя ситуацията и 99% ще получите и адекватен отговор.

Що за тема е е това? Може да е носач,може да е кормилен накрайник,може да е шенкел,може да са две или дори и 3-те неща,всяко с малко отклонение от дпоуска си.Не знам някой тук да е стенд за геометрия на ходова част или да лежи под колата,докато пише отговор в темата,за да каже какво е с точност...помислете малко преди да си изпляскате подобна тема и да очаквате някой да ви помогне.
Отидете на стенд,да видят какво е,като ви кажат какво е,напишете тема "казаха ми,че е от еди какво си,може ли да е от него или се опитават да ме изъпрзалят"...това много променя ситуацията и 99% ще получите и адекватен отговор.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
zfa159 написа:Е,ние като едни видни врачки и гадатели,трябва да можем еднозначно да кажем дали е носач или не е.Аз примерно съвсем спокойно мога да кажа - Не,не е носач !!!!! (с 5 удивителни знака
) и това изобщо няма да значи дали е носач или не е.
Въпроса ми беше съвсем различен, май четете между редовете, питах от разбит тампон на носача можели да тегли колата в някоя посока!
Не съм питал дали ми е крив носача!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моята предница от нормално положение тръгваше яко наляво или надясно , накъдето и беше кеф - силно и рязко . Тампон - 10лв -> предница бетон 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
явно ти заяжда удивителната...
айде като я оправиш-пак ще пишеш...
най обичам наглеци.
айде като я оправиш-пак ще пишеш...

най обичам наглеци.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”