Ако някой знае да каже колко струва този дзвер
-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Re: Ако някой знае да каже колко струва този дзвер
Значи, ако трябва да съм честен ще кажа, че парите на буса могат да стигнат до 4000лв и повече, но от тези снимки нищо не става ясно. А двигателя как е? 1.6 д., а ако беше 1.6 тд. Не се знае с колко скорости е! Никой не го е видял от долу как е. 5 или 4 са скоростите и т.н. В този бус само оборудването е скъпо. Колегата можеше по конкретно да зададе въпроса и щеше да получи конкретен отговор. Но преди месец се продаваше в мобилето същия и то няколко месеца стоя. Дали са го продали ...не знам. Така, че всичко е много относително.
- kokalapich
- Автомобил: VW BUS T-3 westfalia
- Двигател: AGG 1980

Този съм го купил за 4000 лв и дотук съм дал още поне 5000 лв.Като беше в перфектен външен и вътрешен вид.

А този за 750лв.Ама кошник.
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Виж сега колега RUMEIKO.Не се опитвам да се заяждам с теб.Както каза Боби, можеше да зададеш въпросите си по друг начин и да не предизвикваш такива отговори. А също и повече инфо.Аз нямам нужда от оборудването ти,нито от палатката,а още повече от печката дето ми я предлагаш.Просто трябваше да прочетеш малко по-внимателно какво съм писал преди.Най-показателен е поста на Жорката за неговите кемпери.Единият го е взел за 4000 и то в перфектно състояние, другия който го е взел за възтановяване -за 700-800лв.Извинявай ама твоя бус не е като на Жоро.Даже ти е сложил и снимка за да направиш сравнение.Ако искаш да го продадеш на някой който ще го прави с кеф, както всички тука, то трябва да предложиш такава цена за да са доволни и двете страни.А ако искаш просто да се отървеш от него.....Има фирма Надин.Което не го пожелавам на нито един бус от форума.Ако търсиш максимална печалба,то тогава те насочих към разпродажба на на части.Моя съвет към теб е,стегни си го и му се радвай ,така както всички ние се радваме на бусовете си.Поне доста теми има тука от които можеш да се ръководиш.Даже и ще помагаме с каквото можем. Съжалявам но по снимките които си дал,а някои се повтарят от тях, не се добива цялостна информация за кемперчето.Още веднъж,не се опитвам да се заяждам с теб,и извинявай ако съм те засегнал.Поздрави.
Абе пичове само питах колко струва а и не разбрах как точно го изкарахте за части като буса не спира да обикаля язовирите из цяла България малко е бавен ама за 1.6 толкова ако ви трябват части съм съгласен /бъркате нещо
Лом с Лондон
Лом с Лондон

- djorch
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе то не било компоти бре а компютри
Всички ти казаха,че за да стане бус и да върви,а не да се тътри докато се разпадне си трябват доста пари!!!Какво не ясно има???Ако почнеш да влагаш парички в него за да го възкресиш като дръпнеш калема накрая ще разбереш ясно за какво ти говориме.Докато обаче викаш той си върви бавно ама за 1.6 толкова никога няма да дойдоеш на нашето
Защото това вървене не е вървене а си е жива мъка, 83 година беше вчера и аз се чудя как кола 83 година ще ходи при НАДИН ???Колеги объркахте Лом с Лондон бре я се стегнете 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Човекът пита явно ако хване някой бунак, колко пари да му иска. Че да не остане прецакан и бунакът да намаже бус за малко пари (той като му гледам състоянието не че струва много де). Т.е. да предпазим колегата да не се мине, дето има един лаф 

- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
djorch написа:Абе то не било компоти бре а компютри![]()
![]()
Всички ти казаха,че за да стане бус и да върви,а не да се тътри докато се разпадне си трябват доста пари!!!Какво не ясно има???Ако почнеш да влагаш парички в него за да го възкресиш като дръпнеш калема накрая ще разбереш ясно за какво ти говориме.Докато обаче викаш той си върви бавно ама за 1.6 толкова никога няма да дойдоеш на нашето
Защото това вървене не е вървене а си е жива мъка, 83 година беше вчера и аз се чудя как кола 83 година ще ходи при НАДИН ???Колеги объркахте Лом с Лондон бре я се стегнете
Митак,да не бъркаш 83г.с 93г.Щото 83г си е близо 30г разлика от 2011г.
Успех с продажбата на колегата

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Колега Румейко, в крайсна сметка каква е цената на буса и продава ли се на части ?
Колега PACH буса не се ПРОДАВА нито цял нито НА ЧАСТИ но ако търсиш нещо конкретно бих разпитал тук там кажи от какво имаш нужда и ако мога да ти свърша работа ще се радвам,а от този бус бих дал печката ЕБЕРШПЕХЕР която при проба за разход мисля че ми даде за 3 часа 700 грама нафта обаче не съм я пускал отдавна и трябва да я пробвам да не се изложа .За интериора вътре можеш да разчиташ на мен ТАПИЦЕР съм на автомобили там нямаш грижи с каквото мога ще помагам...ПОЗДРАВИ 

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
RUMEIKO написа:Колега PACH буса не се ПРОДАВА нито цял нито НА ЧАСТИ но ако търсиш нещо конкретно бих разпитал тук там кажи от какво имаш нужда и ако мога да ти свърша работа ще се радвам,а от този бус бих дал печката ЕБЕРШПЕХЕР която при проба за разход мисля че ми даде за 3 часа 700 грама нафта обаче не съм я пускал отдавна и трябва да я пробвам да не се изложа .За интериора вътре можеш да разчиташ на мен ТАПИЦЕР съм на автомобили там нямаш грижи с каквото мога ще помагам...ПОЗДРАВИ
Спазарявам за един приятел Каравел и понеже е сърфист и иска да ходи с него насам натам, обещах да му потърся кемперско оборудване от Вестфалиа, за да го инсталираме в буса му.Въпроса е какво може да дадеш и на каква цена, ако искаш пусни едно лично.
- djorch
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valsanik написа:djorch написа:Абе то не било компоти бре а компютри![]()
![]()
Митак,да не бъркаш 83г.с 93г.Щото 83г си е близо 30г разлика от 2011г.
Успех с продажбата на колегата
Не бъркам Валка на ясно съм,че 83 беше отдавна ама на продавача му се вижда,че е било вчера

-
- Автомобил:
- Двигател:
айде да я затвори някой тая тема,че започва да ми прилича на историята с Т2 от Благоевградско.....ако още чака и в Надин няма да го вземат
,Най лошото е като си мисли човек,че има някакъв шедъовър за продаване
и аз търся оборудване и дори и цял да е буса,ама
погледнете в немското мобиле,хората са стъпили на земята 

-
- Автомобил:
- Двигател:
А и друго
с тея язовири дето ги спомена не му прави реклама колегата
колегите които си обичат кемперите ще ме разберат 

- chato
- R.I.P
- Автомобил: VW bus T3
- Двигател: 1.6D CS 1981
dimi dimov написа:А и другос тея язовири дето ги спомена не му прави реклама колегата
колегите които си обичат кемперите ще ме разберат
Аз си го обичам,ама не те разбирам

-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Само да не си помислите, че се заяждам. Просто ми е смешно! Колегата Румейко нещо май ни баламосва!
Румейко дай чертежи на интериора и ти е простено!

RUMEIKO написа:Колега PACH буса не се ПРОДАВА нито цял нито НА ЧАСТИ
RUMEIKO написа:явно търсиш нещо за скраб иначе има един
Румейко дай чертежи на интериора и ти е простено!