Транспортиране на кола?
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Транспортиране на кола?
Здравейте,колеги!
Имам една кола в Испания,която много искам да докарам в България,но е доста апетитна и сметнах,че ако я докарам на ход до тук,ще ми трябват над 1200 евро за гориво и пътни такси. Въпроса ми е дали можете да ме насочите към фирма или човек,който би могъл да ми транспортира колата от Испания до България на приемлива цена? А много ще се радвам,ако има някой сред вас,който да се занимава с такъв вид транспорт.
Благодаря ви предварително!
Имам една кола в Испания,която много искам да докарам в България,но е доста апетитна и сметнах,че ако я докарам на ход до тук,ще ми трябват над 1200 евро за гориво и пътни такси. Въпроса ми е дали можете да ме насочите към фирма или човек,който би могъл да ми транспортира колата от Испания до България на приемлива цена? А много ще се радвам,ако има някой сред вас,който да се занимава с такъв вид транспорт.
Благодаря ви предварително!
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Транспортиране на кола?
Няма да ти стъпи по-евтино да ти кажа!
Аз скоро извършвах абсолютно същата процедура, само, че с кола от Гърция... ходих с мой приятел с платформа и плащах само горивото по бензиностанциите... е за 2500км ми излезе 420лв при това на газ!
Ако искаш дай координати на населеното място и ще говоря с него, но ме съмнява да ти излезе много под посочената от теб сума на собствен ход
Нека се изкажат и другите колеги!
Аз скоро извършвах абсолютно същата процедура, само, че с кола от Гърция... ходих с мой приятел с платформа и плащах само горивото по бензиностанциите... е за 2500км ми излезе 420лв при това на газ!
Ако искаш дай координати на населеното място и ще говоря с него, но ме съмнява да ти излезе много под посочената от теб сума на собствен ход

Нека се изкажат и другите колеги!
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Търси някоя автокъща,която докарва коли от Испания!С автовоз не вярвам да ти вземат повече от 1000лв!
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
600 евра знам, че са автовозите...от Германия
Лошото е, че не съм чувал някой да вкарва коли от испания!
Лошото е, че не съм чувал някой да вкарва коли от испания!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
И каква е колата ?
Най-добре с автовоз на някоя автокъща.
ПС: Ако колата е за теб-жалко ми става че те притеснява разхода още сега-а за напред какво ще правиш ??
Най-добре с автовоз на някоя автокъща.
ПС: Ако колата е за теб-жалко ми става че те притеснява разхода още сега-а за напред какво ще правиш ??

- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Колата я взех много евтино,понеже е с проблем с разхода. Мерцедес W124 E500. В момента дава 30/100 на дълъг път със 120 на темпомат. Има проблем за оправяне. Една фирма,русенска,ми направи оферта на 1300 лева да ми я докарат,но събирам още оферти.
Координатите са от Валенсия до Ловеч.
Координатите са от Валенсия до Ловеч.
- Dead man
- Контакти:
1300 лева си е повече от добра оферта...
Евалата за избора на кола...

- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:
Благодаря! Мисля,че това е класиката на класиките в жанра.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Barovski77, само се надявам, че тази кола като се прави после в Бг няма да се купуват части от магазин тип "Аз, брато и аверите".
Това Чочоне е един от последните истински автомобили (поне според мен) и заслужава специално отношение. Лошото е че май и сегашния собственик не е бил подходящ за такава кола, щом е в това състояние.
Дано попадне в ръцете на някой, който знае как да се отнася към това техническо творение.
Порше имат два невероятни "странични" модела - Е500 и Ауди RS2.
Това Чочоне е един от последните истински автомобили (поне според мен) и заслужава специално отношение. Лошото е че май и сегашния собственик не е бил подходящ за такава кола, щом е в това състояние.
Дано попадне в ръцете на някой, който знае как да се отнася към това техническо творение.

- Dead man
- Контакти:
Малко Офф :
Иво,Брабуса и Коларов,бихте ли ми пояснили как да го разбирам това ??

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man написа:Малко Офф :Порше имат два невероятни "странични" модела - Е500 и Ауди RS2.
...From 1990 to 1994 (model years 1991-1994), Mercedes-Benz sold a high performance version of the W124, the Mercedes-Benz 500 E (W124.036). The 500 E was created in close cooperation with Porsche; each 500 E was hand-built by Porsche, being transported back and forth between the Mercedes plant and Porsche's Rossle-Bau plant in Zuffenhausen, Germany during assembly — taking a full 18 days to complete each model...
За по-малко от 1300 лева не вярвам да намериш сериозен превозвач...
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Собственика на колата (първи собственик) е един дядо на 74 години. Купил е колата чисто нова за уикендите. С нея е навъртял 170 000 км. Каза,че през последните 4-5 години даже не я е палил (като я видях в гаража при огледа си помислих,че са повече). Беше потънала в прах. Паркирал я е за постоянно точно заради проблема с разхода. А по сервизна книжка - масла и филтри са сменяни на 7500км. (колата е поддържана). Думите му бяха следните "Аз съм възрастен човек,изобщо не ми се занимаваше да я карам да я оправят,защото вече не мога да я карам. Исках да я подаря на сина си,да стане като семейна реликва,защото е изключителен автомобил,но той ми каза че боклуци не му трябват.Дано ти да й се радваш." На дядото му се насълзиха очите като му я платих и като тръгнах с нея. Като се има в предвид и цената...
А що се отнася до поддръжката - ще се поддържа само в оторизирани сервизи на Мерцедес и само с оригинални части (или такива ще плащам,и се надявам да отговарят на цената).
Но да си дойда на темата - някой случайно да е използвл услуга на ферибот? Замислих се дали не мога да я натоваря на ферибот от Испания до България.
А що се отнася до поддръжката - ще се поддържа само в оторизирани сервизи на Мерцедес и само с оригинални части (или такива ще плащам,и се надявам да отговарят на цената).
Но да си дойда на темата - някой случайно да е използвл услуга на ферибот? Замислих се дали не мога да я натоваря на ферибот от Испания до България.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
1300 лв. е много, аз вкарвам от Англия и ми взимат 1100 максимум, утре ще питам дали има в момента камион в тази част на Европа. А за колата, браво, тресе ме завист,
.

- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67,ще ти бъда много благодарен,ако можеш да провериш наистина.
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Дай една снимка да видим колата де...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”