Ангренажен ремък - проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
kiik
Автомобил:
Двигател:

Re: Ангренажен ремък - проблем

Мнениеот kiik » Нед 14 авг 2011 18:25

Свърших си важната работа с колата днес (каране 10 км) и утре съм пръв в сервиза!
През останалото време колата не е мърдала от мястото си пред блока - не четете ли какво пиша?
Това че питам за ранзи неща да ми се изяснят не означава, че си джиткам по цял ден с окъсан ремък и не ми пука...

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Re: Ангренажен ремък - проблем

Мнениеот UnLucky » Нед 14 авг 2011 18:31

kiik написа:Свърших си важната работа с колата днес (каране 10 км) и утре съм пръв в сервиза!
През останалото време колата не е мърдала от мястото си пред блока - не четете ли какво пиша?
Това че питам за ранзи неща да ми се изяснят не означава, че си джиткам по цял ден с окъсан ремък и не ми пука...

Колегa, не се сърди на колегите! Те се изразяват така , че все едно колата е тяхна, ма немогат да разберат че не всеки търчи веднага в сервиза, а първо разпитва! Много добре си правиш че питаш! (Кой пита, не скита)
Иначе за напред да знаеш, ремъка може да го познаваш сам, като видиш от долната му страна където са резките ако има пукнатина значи е готов да си ходи, и при най-малкото напрежение може да се скъса, и ще ти отвори беля! И ще се потретя сигурно, не се ядосвай когато ти правят забележка, а гледай да го взимаш като поука, шот НЕДАЙ си боже ако стане проблем, ще пуснеш тема че си закъсал, и пак ще трябва да ти помагат :wink:
Ремъка не е повече от 20 лева със смяната!
Късмет за напред и дано няма ядове с колата!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”