Едно питане за компа
- Polo_Cupe
- Автомобил: Голф 2 2броя Ауди А3
- Двигател: Афн и 1з бкц
Едно питане за компа
здравеите колеги искам да ви питам за компа ми зашто както се ровя в интернет и искам примерно да пратя една снимка по скаип.Отварям някоя папка няма значение коя и ми се рестартива компа от какво може да е проблема моля ви помогнете ми да го разреша 4е неми се дават излишни пари по сервизи дето само кусури щте му намерят

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: Едно питане за компа
Някой вирус сигурно си пипнал. Търси някой познат дето разбира да го преинсталира. От тебе почерпката после 

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
син екран показва ли
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Първо с каква операциона система си.
Второ е възможно освен вирус да е от кодеци,особено ако има конфликти.Тезата за кодеци е имено снимка или видео,отваря се миниатюрите,ако има конфликт между кодеците се получава имено това.
Трето тествай с програма за сканиране за вируси.
Четвърто изтриваш всички кодеци,ресетваш и пробваш,ако се оправи ето ти решението.
Второ е възможно освен вирус да е от кодеци,особено ако има конфликти.Тезата за кодеци е имено снимка или видео,отваря се миниатюрите,ако има конфликт между кодеците се получава имено това.
Трето тествай с програма за сканиране за вируси.
Четвърто изтриваш всички кодеци,ресетваш и пробваш,ако се оправи ето ти решението.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Най-вероятно става въпрос за тъпата добавка на скайп за ИЕ и още по умрелия диспечер на екстри в скайп. Ако не намериш вирус деинсталирай скайп включително с изтриване на скритите папки в аррдата и инсталирай наново без добавката за ИЕ и диспечера на екстри.
- Polo_Cupe
ония ден го преинсталирвах всичко ново сам му дарпал сложих антивирусна няма вируси едно приятелче ми каза 4е може да е от захранването да се натоварвало и заради това да се рестартира друг ми вика че може да е от видео картата и сега сам в застои и 4акам някакво решение да се измисли за да спре да се рестартирва.Вие ми кажете дали може да е от захранването и видеото

- barezifranko
Казах ти от вируси е. Форматирай и наново Уиндоус. Ако е от прегряване направо се изключва, няма смисъл от рестарт.
- Polo_Cupe
е колега аз го преинсталирвам слагам му драиварите инсталвам си мозилата и скаипа и по4жа пак да се ресжа от миналата седмица ми прави тоя 4алам и през ден го преинсталирвам 

- barezifranko
тогава температурата му идва в повече и затова прави така. Направи му едно изчистване и пак пиши.
- xploid91
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU 2002
Подути кондензатори? Провери си дъното и захранването 

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Polo...
1. Сигурен ли си в Windows-а дето го инсталираш? Каква версия е може да кажеш най-малкото...
2. Дърпал ли си последните драйвъри за всичко, което ти е в компютъра?
3. При друго положение рестартира ли се компютъра? Ако го прави и при друго ходене по папките в експлорър, провери си диска и паметта.
4. Сложи си някоя програма за температури - SpeedFan или нещо от сорта и сподели ако температурите са над 60 градуса при натоварване.
5. Много хубаво си провери за вируси, най-добре с някое от онези LiveCD-та с антивирусни. Дори и след чиста инсталация, ако ти е калпави Windows или някоя от другите програми, може пак да има вируси. И инсталирай последната версия от !!!SKYPE.COM!!! , в нея няма допълнителни гадости доколкото видях.
1. Сигурен ли си в Windows-а дето го инсталираш? Каква версия е може да кажеш най-малкото...
2. Дърпал ли си последните драйвъри за всичко, което ти е в компютъра?
3. При друго положение рестартира ли се компютъра? Ако го прави и при друго ходене по папките в експлорър, провери си диска и паметта.
4. Сложи си някоя програма за температури - SpeedFan или нещо от сорта и сподели ако температурите са над 60 градуса при натоварване.
5. Много хубаво си провери за вируси, най-добре с някое от онези LiveCD-та с антивирусни. Дори и след чиста инсталация, ако ти е калпави Windows или някоя от другите програми, може пак да има вируси. И инсталирай последната версия от !!!SKYPE.COM!!! , в нея няма допълнителни гадости доколкото видях.
- Polo_Cupe
уиндолса е дарпан от замунда драиварите са ми оригиналните на компа компа ми е на 10 месеца само разни програмки като скаип уинамп мозила еи такижа си дарпам това е като цяло незнам дали е от уиндолса

- Polo_Cupe
36-50 там се вартят градусите 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аве пич, ти пишеш много

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Неграмотно е жив комплимент направо...
Очевидно е, че няма да се справиш без помощ. Щом е на 10 месеца - бегом да се жалваш там, където е гаранцията.

Очевидно е, че няма да се справиш без помощ. Щом е на 10 месеца - бегом да се жалваш там, където е гаранцията.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”