Съвет номер 1: Не мисли, да ходиш неподготвен и, че сам ще намериш всичко! Разгледай, даже си принтирай или качи на телефона някоя и друга карта. То има табели и маркировки, ама за малко ако се подведеш става неприятно!
Съвет номер 2: Ако ти се ходи с нощувки. Може да избегнеш навалицата като минеш през Самоков и отиваш на Мальовица. Има къде да се остави колата. И от там по едни хубави живописни пътеки отиваш до х."Седемте езера" Спите там, хубаво е. И на другия ден отивате до седемте рилски езера. Може да разгледаш маршрутите и да си прецениш. Ако искаш резерваций за хижа в Рила, само кажи коя. Няма да правя реклами защото и аз държа такава и имам близка връзка с управата на БТС за Рила.
! ! ! Хижа "Седемте езера" и хижа "Седемте Рилски езера" са две различни места и не са много близо!
София - Рилски езера ..
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Re: София - Рилски езера ..
еи много благодаря за инфото
супер е и доста забавно това с мадамата де
хахахаха
аз другата събота ще ходя сигурно на екскурзия от тия саитовете с намаленията до там с една приятелка ама аз съм си дебел и не знам как ще се справя с прехода и за това питам
дано да си прекарам добре
)))

аз другата събота ще ходя сигурно на екскурзия от тия саитовете с намаленията до там с една приятелка ама аз съм си дебел и не знам как ще се справя с прехода и за това питам

- blaze
- Автомобил: Кораб Майка
- Двигател: AHF BAU
Ами където и да се намираш в Рила и ти трябва помощ, подслон, резервация и т.н. Може да се обръщате към мен 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:аа аз като бях нямаше такива извращения...

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
хааа
в момента съм в Сапарева баня
хотел Емали
65 кинта
прилична стая с клима, добър басейн и джакузи с мин вода, парна баня и сауна
точно до така наречения аквапарк е
който е нищо особено, освен цената 8 лева на калпак за 2 басейне....
днес бяхме до езерета
15 км оттук е до долна станция
15 лева двупосочен билет, 5 лева паркинг за колата
качва те до новата хижа за 25 минути
оттам до 5 -тото езеро /Бъбрека/ за около 90-100 минути с дете при това
красотата е наистина неземна. Сега малко дъновисти има, та е лудница...6 и 7 езеро са по-трудно достъпни и с дете не става за 1 ден.
съвет: не ходете по празници-....и днес е лудница и се чака за лифта, събота и неделя е направо кошмар
в момента съм в Сапарева баня
хотел Емали
65 кинта
прилична стая с клима, добър басейн и джакузи с мин вода, парна баня и сауна
точно до така наречения аквапарк е
който е нищо особено, освен цената 8 лева на калпак за 2 басейне....
днес бяхме до езерета
15 км оттук е до долна станция
15 лева двупосочен билет, 5 лева паркинг за колата
качва те до новата хижа за 25 минути
оттам до 5 -тото езеро /Бъбрека/ за около 90-100 минути с дете при това
красотата е наистина неземна. Сега малко дъновисти има, та е лудница...6 и 7 езеро са по-трудно достъпни и с дете не става за 1 ден.
съвет: не ходете по празници-....и днес е лудница и се чака за лифта, събота и неделя е направо кошмар
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
малко сминки
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравейте
да попитам колко км. са от София до лифта за Седемте Рилски Езера ? мерси

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
vladura написа:здравейтеда попитам колко км. са от София до лифта за Седемте Рилски Езера ? мерси
Около 85 км. Прочети тази тема: viewtopic.php?f=61&t=281285
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси много пичага !! 

и аз го обмислях да ходя тези дни между 3-6 сеп. ,ама като гледам кво е направо ми се ще да не е такава дивотия.А иначе информацията е доста подробна.Евала.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
по празниците ще е пълно с хора, обаче пълно означава ФРАШ, губи се красотата с толкова народ...
- ilianmilenin
- Автомобил:
- Двигател:
kacarov_dupnitsa написа:Зелени преслап спираш и от там щом ти се ходи пеша 6 часа и си на езерата. Др. вариянт спираш на лифта и се качваш на него той те качва на новата хижа.
само че са 3 часа колега от Зелени преслап и аз сам от Дупница и сам ходил специално от там поне 10тина пъти.

Някой да е ходил скоро към Рилските езера???
Мисля утре да направя една визита, да използвам последните остатаци на лятото. Но се притеснявам малко, камерите на новата хижа не работят от няколко дни/общо взето откак ми доиде идеята.../.
Пътя как е? Последните мнения за езерата са от преди година? Говори се за лош участък след Дупница???
Мисля утре да направя една визита, да използвам последните остатаци на лятото. Но се притеснявам малко, камерите на новата хижа не работят от няколко дни/общо взето откак ми доиде идеята.../.
Пътя как е? Последните мнения за езерата са от преди година? Говори се за лош участък след Дупница???
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Бях там миналата неделя. Пътя си е добър но минах през Бистрица,Белчин бани,Сапарева баня
Само след Паничище има 3-4км по лош и тесен участък. Паркинга на лифта/или това което наричат паркинг/струва 5лв. Имаше доста хора но не се чакаше повече от 10-15мин за лифта.

И аз ходих днес. На отиване минахме през Дупница, на връщане през Белчин баня. Пътя е добър, няма кой знае какви неравности. От Сепарева баня до лифта е малко извратено, в началото е тесен пътя, пазете се по завоите!!! Табелки има доста, в Сапарева баня има в буквалния смисъл на всяко кръстовище, притеснявах се как ще минем от там, а то било лесно /мислех че навигацията ще ме преведе, но се оказа че след Сапарева баня според нея изобщо няма път/.
В общи линии бях на лифта в 9,00 ч, нямаше много хора сутринта. Към 12 стана фраш вече. Но съм очарован, природата е уникална/първо качване ми е/, времето беше супер, а и съм очарован от хората. Беше пълно с хора от всякакви възрасти, събираха си боклуците, интересуваха се за историята на езерата. Имаше дори и малки деца.
Деня беше прекрасен, а темата е супер полезна
В общи линии бях на лифта в 9,00 ч, нямаше много хора сутринта. Към 12 стана фраш вече. Но съм очарован, природата е уникална/първо качване ми е/, времето беше супер, а и съм очарован от хората. Беше пълно с хора от всякакви възрасти, събираха си боклуците, интересуваха се за историята на езерата. Имаше дори и малки деца.
Деня беше прекрасен, а темата е супер полезна