baracuda681 написа:Ако, обаче, колегата спира като арабин в пустиня, тогава не трябва да се оплаква

baracuda681 написа:Ако, обаче, колегата спира като арабин в пустиня, тогава не трябва да се оплаква
mili 75 написа:Предполагам от бензиностанцията, не от туби.Nafta написа:Кво е това чис дизел?
vit_autosofia написа:Бацко требе ми горивния регулатор,че моя трътна.![]()
Zdravko Zankov написа:Такааа,айде и аз да вметна нещо в тая насока!Преди 20 -тина дена влизам в 1 смотана улица-за Врачане-паркинга зад Принцесата.И виждам 2 госпожи на обща възрасг 180 г.Просто карам,и си представям кво ще стане.И стана,тея 2 без да се оглеждат ,стъпват на платното пред мене!Ама я подготвен,спирам на 5 санта и на тромбите(на Б 4 са добри)И кво стана-сеир да го еба,тея се ошашкаа,паднаа,на бордюро и я вътре се лендзим![]()
![]()
![]()
и кефим!Ама в тоя момент,будна гражданка ме виде кви ги вършим,и почна да ме кълне от своето Пежо 307-аз къв съм пустиняк!Немам ли мама,баба,сестра-сигурно и тъща и т.н.Ама я и ебах макятя нябрже и и ги пратих на макя си на.......Е те кажете прав ли съм?
parno написа:не им свири а изфорсирай да видиш как пешеходец прави стефкин костадинов скок към тротоара
aopen написа:здрасти искам да попитам някои от пасат 2ка комби синхро кутията диференциала кардана и задния мост 6те станатли на пасат 2ка седан дали жси4ко е еднакво и саиденителя друглие моля отгожорете ако оби4ате
velinsl написа:Къде е сега group да заключи темата.
Nafta написа:И въпреки това значи ли, че мога да пусна тема "ЧРД Сашо Роман"?Тва си е чисто спамене.Изтрийте ми мнението....
Nafta написа:Голф 4 - 10000 лв
А, значи е напълно нормално пасат Б3 да струва 6800
Мърка гърми и ръмжи...бензин ми сложи.
Искам да ме караш с 200
и на всички Опели да го наместя.
БМВ се пъчи от страни,напъва се и ми бръмчи.
...Вкарвам 3та с пълна газ и бавареца умира в този час.
На следващия светофар няква Хонда ми се пъчи,
дадоха и газ...но се окучи.
Ауди куатро ме озори,но то си ми е братче
и има право с мен да спори.
Радвам се много,автомобилът ми е Поло!
daniel_gpower написа:Както се разбира от заглавието търся спойлер от Golf 3 yachting. Моля предложенията да са придружени със снимки. За връзка л.с.
ico_9005 написа:Здравейте колеги имам въпрос.Как да си направя колата да гърми.Видях една голф 3 като и припомпи газта се получава един гармеж как да го направя
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта