Вдигат ми чистачките-как да ги "сплаша"
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Вдигат ми чистачките-как да ги "сплаша"
На различни места спирам,даже някой път пред другия блок....Все едно и също.Просто някой си прави майтап...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Bobi_S13 написа:клякаш на пасажерската седалка долу на пода, в момента в който ти застанат на джама и почнат да барникат чистачките, се изправяш рязко, и силно викаш - "БАУ"...е нема как да не избегат
Аз бих предпочел тоя начин

Щом се случва всяка нощ значи и на 99% ще ги спипаш

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Следващия път като спреш там си заключи колата и си вдигни ти чистачките
и отивай да си вършеш работата
сигурно от яд ще ти ги смъкне
преди като работех извън Бг имах един колега който си слагаше торс от манекен на предната седалка облечен ала бала и като се погледне отвън все едно има човек в колата 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Намажи рамената с нещо (черна боя за обувки или нещо подобно).
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Е пак...Имам чувството че ме дебне тоя.
Вчера колата стоя 2 часа и то на съвсем различно място от предишните (5-6 места съм сменил и си паркирам абсолютно нормално) и пак бяха вдигнати.Ще им залепя едно тиксо по рамената и ще ги намажа с нещо гадно
Мислил съм да го дебна,ама не ми се занимава да стоя 3-4 часа покрай или в колата 

toshara написа:Е пак...Имам чувството че ме дебне тоя.Вчера колата стоя 2 часа и то на съвсем различно място от предишните (5-6 места съм сменил и си паркирам абсолютно нормално) и пак бяха вдигнати.Ще им залепя едно тиксо по рамената и ще ги намажа с нещо гадно
Мислил съм да го дебна,ама не ми се занимава да стоя 3-4 часа покрай или в колата
По-горе колегата даде адски добра идея, вземи някоя надуваема кукла, от няой приятел, и я сложи на предната седалка, и да видиш дали няма да има резултат!

Друго което можеш да направиш е да оставиш колата на гъбарити и леко отворен прозорец, едва ли ще посмее да пипа, това е знак че стопанина е близко до колата, даже не я заключвай, да видиш че няма да смее да пипа, даже и музиката остави да работи

-
- Автомобил:
- Двигател:
А може и запалена с ключовете на таблото - за да не му се изтощава акумулатора заради габаритите и музиката ...UnLucky написа:...
Друго което можеш да направиш е да оставиш колата на гъбарити и леко отворен прозорец, едва ли ще посмее да пипа, това е знак че стопанина е близко до колата, даже не я заключвай, да видиш че няма да смее да пипа, даже и музиката остави да работи

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
За мен най-безобидно се оказва,да ги намажеш с черна боя за обувки.Да се понацапа,пък после си ги измиваш с коресилин и си пееш 

-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
UnLucky написа:Друго което можеш да направиш е да оставиш колата на гъбарити и леко отворен прозорец, едва ли ще посмее да пипа, това е знак че стопанина е близко до колата, даже не я заключвай, да видиш че няма да смее да пипа, даже и музиката остави да работи
Хаха, абе колега, вземи я продай направо колата и ще се реши проблема

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Понякога се смайвам, какви неща се питат
Много ми е интересно, какво си мислиш, че може да получиш като отговори? (може да ЛС)

Много ми е интересно, какво си мислиш, че може да получиш като отговори? (може да ЛС)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”