VW Polo 6n колони + CD LG // въпрос..
- outOftouch
- Автомобил:
- Двигател:
VW Polo 6n колони + CD LG // въпрос..
Здравейте колеги .. искам да сложа в полото една ето такава колона на кората в багажника http://technomarket.bg/products/0901946 ... -kfc-w300s (ако изобщо се събере де.. понеже не съм я измерил още).. ии разполагам с http://www.technomarket.bg/products/090 ... d=09076865 това СД.. та въпроса ми е .. дали ще ми я захрани .. други колони нямам освен оригиналните в страничните кори и на таблото .. а незнам точно колко са.. идеята е да не слагам усилвател.. !??
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: VW Polo 6n колони + CD LG // въпрос..
нисък клас говорител + нисък клас колона = 0
нищо съществено няма да постигнеш. Да ще свири, но няма да е нещото което очакваш определено.
Ще дрънка нещо отзад ама...как да ти кажа - смешна работа е.
Зависи какво търсиш?
нищо съществено няма да постигнеш. Да ще свири, но няма да е нещото което очакваш определено.
Ще дрънка нещо отзад ама...как да ти кажа - смешна работа е.
Зависи какво търсиш?
- outOftouch
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята е не да ми падат прозорците като дам малко гласец или да ми вибрира седалката .. това е кола все пак, но искам да докарам нещо прилично и мисля че с тази ще стане добре .. все пак говорим за малка кола, главно притеснението ми е откъм захранването ..
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Кората дори и да побере говорителя няма да го издържи, говорителя едва ли ще работи адекватно в целия обем на багажника (трябва му кутия), CD-то няма да го храни, абе обречена кауза. Слагай едни елипси 6*9 и не се занимавай с глупости.
- ribara
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам да попитам ,какъв е размера на колонките на поло 96 година!
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
На таблото дупките са за 10см.
Във вратите дупката е за 16.5.
Ако фабрично има във вратите, горе оригинално са пищялки, сложени на 10см пластмаси.
Не става добре със говорители и във вратите и горе. Ако ще има и на двете места, горе пищялки (двукомпонентна система).
Отзад до кората малките са елипси 4х6, достъпен и никак не-лош вариант http://radimexbg.com/product_images/XHF46D1.jpg за по 9лв/бройката, общо взето докарват звук като на фабричните.
Ако греша някъде с размерите, поправете ме, но мисля че това са. И като цяло на повечето, да не кажа всички VW-та около тези години.
Ако фабрично има във вратите, горе оригинално са пищялки, сложени на 10см пластмаси.
Не става добре със говорители и във вратите и горе. Ако ще има и на двете места, горе пищялки (двукомпонентна система).
Отзад до кората малките са елипси 4х6, достъпен и никак не-лош вариант http://radimexbg.com/product_images/XHF46D1.jpg за по 9лв/бройката, общо взето докарват звук като на фабричните.
Ако греша някъде с размерите, поправете ме, но мисля че това са. И като цяло на повечето, да не кажа всички VW-та около тези години.
Последна промяна от dj_tuhla на Съб 03 сеп 2011 9:57, променено общо 1 път.
- ribara
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Явно има само отпреде на таблото ,колата е без хидравлика и явно нема много глезотий!
-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
dj_tuhla написа:На таблото дупките са за 13см.
Ако фабрично има във вратите, горе оригинално са пищялки, сложени на 13см пластмаси.
Само горе, на арматурното табло обърка размерите - 10 см са там. Също и отзад до кората няма предвидено място за каквито и да е говорители.
- ribara
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв вариант ще ми препоръчате за таблото, и обли ли са там или са елипси? Колата е на една позната и действам от разстояние!
И още едно въпросче, с каква букса е оригиналната музика на полото?
И още едно въпросче, с каква букса е оригиналната музика на полото?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”