ще сменям амортисьори
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
ще сменям амортисьори
интересува ме какви да сложа газови маслени и каква марка .има някакви алко и габриел които са по евтини нещо от рода на 50-60лв какво ще препоръчате ?става въпрос за голф2 предни амортисьори
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Ами първо на какъв Голф? След това- Боге също не го подминавай. Относно твърдата возия- на някой хора им харесва!!
А относно гаранцията- присъствал съм на ситуация в която клиент отива с изпуснал амортесьор в сервиз за рекламация. Отговора: "А! Ама ти си скочил в некой трап и си изкривил стъблото!! Гаранция се дава само за фабрични дефекти."
Айде У ЛЕВО!! Който иска да разчита на гаранция. 

А относно гаранцията- присъствал съм на ситуация в която клиент отива с изпуснал амортесьор в сервиз за рекламация. Отговора: "А! Ама ти си скочил в некой трап и си изкривил стъблото!! Гаранция се дава само за фабрични дефекти."

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
а бе я по добре си сложи маслени, защото аз като сложих газови (Закс) ме "обиждаха" че била друслива като голф.... а не знам голфа с газови на какво трябва да го обиждат тогава .. на жигула ?
А за гаранцията - бас държа, че иам много такива случаи с извъртания затова хубаво разпитай от къде ги слагаш... нали знаеш за секцията Сервизи - Хеед 91.... 

- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ще сменям амортисьори
Маслени KAYABA около 90лв им е цената, газовите са по твърди.
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mkpetkov написа:Относно Bilstein. Не че искам да изпадам в излишни спорове, но тези които се продават на нашия пазар (на цена 80-90 лв., което е абсурд) са правени в Румъния.
kолега,не изкам да правя реклама, но Bilstein, внасяни от Манимпекс идват от Германия, поне от там идва камиона натоварен със стоката им...както дисковете им Brembo пристигат пак в наш склад с наши автомобили от Италия.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”