Бургас
- RATED(R)
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Бургас
Гледам, че сте се събрали доста хора, само че аз прекарах неделя в леглото с 39.8 температура. Ще опитам да дойда на следващата среща. 

Среща на клубът ще се проведе на 21.08.2011г Неделя от 18:00 на Кауфланд.Ще се обсъжда заминаването на РОЖЕН нека всеки които ще идва на Рожен да дойде в неделя да се разберем.
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ееееее.... супер
В неделя вечерта съм нощна , преди да отида на работа ще мина през Б-с да Ви видя 

Последна промяна от bronzer91 на Пет 19 авг 2011 7:50, променено общо 1 път.
- madnezzz
- Автомобил:
- Двигател:
дано този път се съберем повече хора от предния път ще се радвам да видя нови хора в бургаската група 

- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги , радвам се че се запознахме , но все пак няма да мога да дойда на Рожен , тъй като няма как да се освободя ... ще гледаме снимки като се върнете 

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Тои уикенд ще има ли среща в Бургас? 

Среща на клуба ще се проведе в неделя на 02.10.11г. от 17:00ч. на Лукойл посока Крайморие.От там ще ви заведа на едно много яко място за бира и картофи.Моля за присъствие ще закриваме летния сезон и ще откриваме есенно-зимния.Пускам това по-рано всеки да си направи плана до неделя
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, искам да се извиня предварително, ако мястото на въпроса ми не е тук, но не намерих др. подобна тема!
Ще има ли колона или някъква среща за тръгване към Крушуна от Бургас за лотърфест2012

Ще има ли колона или някъква среща за тръгване към Крушуна от Бургас за лотърфест2012