Продава се уникална 4-ка
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Uneek написа:Според мен не си струва купуването на такъв автомобил, през ден ще е в бокса за някакви настройки.
Някои хора търсят точно т'ва!! А парите вкарани в колата са доста! Вярно е обаче, че дизелака е евтин и държи цена, а тази кола е бензин- тва че е 300* коня НЕ трябва да значи че харчи 20л/100км.
Аз лично бих се замислил сериозно по офертата!

- drift
- Автомобил: Skoda Octavia TDI
- Двигател: AHF 1999
Тая кола е много сериозна!!!Идвала е на Божурище и не е безизвестна.Единственото гадно са 300+к.с. само на предно предаване си е гадно.От този мотор 300+к.с. са нещо съвсем нормално и това е със оригиналните карантии на мотора,на ТТ-то на Проспийд бяха докарали 505к.с. без нитро система,така че не се очудвайте на тия коне.Според мен обаче тунингована кола не е оферта да се купува!!!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Според мен в колата няма нищо нередно и си е много читава.300 коня са си реални.А по колата има всичко друго ама не и кич-даже си е много добре направена.Километрите също вероятно са реални щото е с сервизна книжка ,а и тва не е кола да обикаляш и разнасяш мляко с нея-иначе как е карнаа за тез километри е друг вапрос.Ама като я гледам предишния собственик на дали не е знаел как да я кара и поддържа виж за сегашния в БГ е друг вапрос
Ама в краина сметка не саветвам Хуан да го копува щото тая кола е за Божурище и да си я гледкаш в гаража.Като я земеш 2 седмици ше и се радваш и после почват едни болки в джоба и да я пускаш в мобилето а дано някои я вземе.

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
brabus бате моите 110 кончета на ТДИ най как обичат тази нафтичка по 1 лв направо му се къдри косъма на 240.000 км е - а за помпа дуза който има парици да сипва по 1.80 аз нямам - и карам по тънката патечка.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отказах се!!!
Отказах се!!!
Като знам , че на мойта колица абсолютно всичко съм и сменил (обслужил) а и вчера на извънградско ми напомни че ми дава 5,5л на 100 разход при доста добро вървене -не оставих нито един пернишки голф пред мен
(а и феновете от форума одобриха външният и вид
)
Явно се умопомрачавам и лакомя от конете

Като знам , че на мойта колица абсолютно всичко съм и сменил (обслужил) а и вчера на извънградско ми напомни че ми дава 5,5л на 100 разход при доста добро вървене -не оставих нито един пернишки голф пред мен

Явно се умопомрачавам и лакомя от конете

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Immortal написа:DragoGT написа:тая кола е 1998
на 8 години!!!
според мен поне на 300 000км е
Еххх и аз да можех да ги изчислявам такаА какво да кажем за колите модел 1992 година,я да сметнем 14 години=500000км
абсолютно възможно че и отгоре

има коли и на по една година на 400 000км да си се продават в германия
вервай си че твойта е на 130 000 те всички на толкова ги продават
аз моя голф въобще и не погледнах какви км пише
аз правя на година 40 000 бащата 50-60 000
айде кажи за 8 години на колко ще е една кола

а тука разстоянията не са толкова големи
абре който иска да си вярва че колата му е карана 10 000км на година

- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: