Здравейте колеги кой маршрут ще ми препоръчате от Банско до Добрич
през Велинград е ясно но после през кой проход да мина
Благодаря предварително !!!
Маршрут Банско- Добрич
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Маршрут Банско- Добрич
Хаинбоаз (Проход на Републиката), Котленски; ако много те кефи, може и Шипка - ако мислиш да разглеждаш там или в Габрово. Писано е многократно - просто потърси.
Лично на мен не ми харесва състоянието на пътя Банско - Велинград (не целия) /освен това в съседната тема пише за ремонт по него/, и бих предпочел малко да заобиколя, дори и по по-натоварен път. Но всеки сам си решава за себе си.
Лично на мен не ми харесва състоянието на пътя Банско - Велинград (не целия) /освен това в съседната тема пише за ремонт по него/, и бих предпочел малко да заобиколя, дори и по по-натоварен път. Но всеки сам си решава за себе си.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре колега питам за обиколните пътища, в съседната тема се коментира за София Велинград
а на мен ми е необходимо Банско - на изток
основното ми питане е от Юндола към Белово директно гледам че има доста завои
или да се хване Юндола, Велинград - магистралата
и после бгмапс ме прекава покрай Сонгуларе което малко не съм много сигурен как е като маршрут
необходима ми е информация за Нови Пазар - Добрич как е пътя или е по-безопасно да мина през Варна
а на мен ми е необходимо Банско - на изток
основното ми питане е от Юндола към Белово директно гледам че има доста завои
или да се хване Юндола, Велинград - магистралата
и после бгмапс ме прекава покрай Сонгуларе което малко не съм много сигурен как е като маршрут
необходима ми е информация за Нови Пазар - Добрич как е пътя или е по-безопасно да мина през Варна
- gr_kanev
- Доктора
Може би не си изчел темата до края :
Да, от Юндола до Белово са много завои (но не особено остри); пътят е доста тесен. Аз като го минавах нямаше движение и беше добре. С целия трафик за/от Велинград не знам как ще е.
Освен това от Банско до Юндола има такива дупки (които не виждам скоро да се оправят), че предпочитам (съзнавам, че много хора ще ме оплюят) да мина през Предела, Симитли, Благоевград, и после евентуално от Дупница през Самоков и Ихтиман на магистралата (въпреки че и там пътят не е съвсем цвете, но поне на някои места има опити за ремонти), или към София и Северна България.
Може би оптимално е бавно и внимателно през Юндола, Белово, от там смело по магистрала "Тракия" до Стара Загора, после Тулово, Мъглиж, Прохода на Републиката, Велико Търново, Варна, Добрич.
На бгмапс им нямам доверие на маршрутите, ама хич. Ако минеш през Сунгурларе, ще забравиш за дупките Банско-Юндола.
на 15 август 2011 година Gandalf написа:В момента съм на почивка във Велинград. Пътя Варвара-Велинград е затворен заради ремонт.
Минава се през Белово-Юндола. Не можах да разбера до кога ще е ремонта.
на 18 август 2011 bulaki написа:Ремонта е планиран да свърши до началото на Септември,но до колкото знам с какви темпове се работи в БГ и особено там,няма да стане преди края на Септември.Дано да се лъжа и да го направят по-бързо и качествено,ама знае ли човек
Да, от Юндола до Белово са много завои (но не особено остри); пътят е доста тесен. Аз като го минавах нямаше движение и беше добре. С целия трафик за/от Велинград не знам как ще е.
Освен това от Банско до Юндола има такива дупки (които не виждам скоро да се оправят), че предпочитам (съзнавам, че много хора ще ме оплюят) да мина през Предела, Симитли, Благоевград, и после евентуално от Дупница през Самоков и Ихтиман на магистралата (въпреки че и там пътят не е съвсем цвете, но поне на някои места има опити за ремонти), или към София и Северна България.
Може би оптимално е бавно и внимателно през Юндола, Белово, от там смело по магистрала "Тракия" до Стара Загора, после Тулово, Мъглиж, Прохода на Републиката, Велико Търново, Варна, Добрич.
На бгмапс им нямам доверие на маршрутите, ама хич. Ако минеш през Сунгурларе, ще забравиш за дупките Банско-Юндола.

- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Колега не ти препоръчвам Велинград - Юндола. Ужасен път. Мини през Белово!
kvk,
надявам се че си пътувал добре. Кажи сега кой е по-добрият път. Аз тръгвам следващата неделя от Варна към Разлог и после Гърция, Турция...
Обаче маршрутът до Разлог не ми е много ясен, така че - моля помогнете!
надявам се че си пътувал добре. Кажи сега кой е по-добрият път. Аз тръгвам следващата неделя от Варна към Разлог и после Гърция, Турция...
Обаче маршрутът до Разлог не ми е много ясен, така че - моля помогнете!
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
Банско-Юндола-Белово-Пазарджик-Стара загора-Сливен-Върбица-Шумен-Нови пазар-Добрич
- gr_kanev
- Доктора
lokva написа:Банско-Юндола-Белово-Пазарджик-Стара загора-Сливен-Върбица-Шумен-Нови пазар-Добрич
Ама ти сериозно ли (става въпрос за удебеленото) ? Минавал ли си скоро от там, или просто на картата/GPS ти изглежда най-пряко ?
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
миналата седмица минавах от там до сливен...... на няколко места между якоруда и юндола има доста дупки но като цяло не е толкова зле колкото го описвате по останалата част от отсечката не съм минавал от миналата година...... последно минах през бургас за варна