ВАЖНО! ПРАВЕТЕ ТОВА НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ. АЗ НЕ ПОЕМАМ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ АКО НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧИ, НЯКОЙ СИ СЧУПИ ПОМПАТА ИЛИ РАЗТОПИ БУТАЛАТА НА ДВИГАТЕЛЯ!
Ето през какви стъпки минах аз:
Помпата с махната пружина и рамо за подаването на газта.

Трябва да се смъкне горния капак на помпата, за да стане това се развиват четирите болтчета на капака. След като се развият почва да се повдига леко капака и едновременно се натиска лостчето надолу, за да може да излезе. След като се смъкне капака се разкрива следната гледка.

Вътрешността на помпата и отгоре се намира ограничителя на горивото той се маха като се завърти на една страна и се вдигне нагоре.

Ето това представлява вече извадена тази джаджа. Целта на упражнението е да се подложи нещо на тази пружина с цел да да се натегне и да се свива при по-високи обороти.
Разглабя се изключително елементарно но трябва да се внимава да не хвръкне нещо, защото при мен зегерката извърча и се наложи да преправям малка 3мм шайба. Ето тук е показано къде точно се намира зегерката.

Разглобено изглежда по този начин:

След това трябва да му се подложи нещо а може и цялата пружина да се замени с малка втулка но аз лично реших да оставя и пружината и подложих няколко шайби 4мм:

След това процедурата по сглобяването е обратна на разглабянето. Като нещо много важно е още преди да се почне да се забележи как точно е хванато рамото преди да се махне, така че да може след това да се сглоби по същия начин. Аз го завъртях с един зъб по посока на часовниковата стрелка и ефекта беше в момента в който колата запали се изфорсира до червено, добре че имам добри рефлекси и стигна само 4000.
В общи линии цялата процедура отнема около час дори и по-малко ако не се налага да се търсят шайби или преправяне на зегерки.
Какви са плюсовете и минусите:
+ Двигателя не се удря в стена когато се покачват оборотите.
+ Колата става по-пъргава в средните и високите обороти.
+ По-добро ускорение.
- Почва да пуши повече заради допълнителното количество нафта.
- Температура на изгорелите газове се покачва повече при подадена пълна газ.
За разхода не мога да кажа все още нищо, но след известно време като я покарам малко ще споделя как е.