vasstop vs. KAT -> 1:0, НП отпадна!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
ivelin1476
Автомобил:
Двигател:

Re: vasstop vs. KAT -> 1:0, НП отпадна!

Мнениеот ivelin1476 » Нед 16 яну 2011 19:37

ми на мен преди време ми написаха акт за отказ за алкохолна проба и ми взеха книжката с талона и втора точка в акта ми писаха че не представям свидетелство за управление на мпс и контролен талон а отдолу на акта пишеше че като доказателство -иззех сумпс (свидетелство за управление на мпс)номер.... и контролен талон...Аз обйалвах акта в съда и по второто наказание кадето пише че не педставям сумпс а в акта пише че са ми го зели съдията ми каза с мазна усмивка че актове до 50 лв не се обжалват и глобата е 10 лв :Mr Green Fun :screwy

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 16 яну 2011 21:18

Дорбре си ги нахендрил :bowdown

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Сря 19 яну 2011 7:32

Това,което си направил колега е Правилният начин.
Ако всички хора бяха като тебе да си търсят правата сега всичко за всички щеше да е по-добре в държавата.Но понеже сме свикнали айде от наз да мине,не сме единни и правят с нас каквото искат като поданици/вижте ни пътищата,маркировките,липсващите или неработещи светофари/Въпросът е принципен и е крайно време всеки,който чувства че са му нарушени правата да си ги търси.Много ме огорчи мнението на някои хора,че видите ли нямало смисъл от тази работа ,щото накрая цифровото измерение нервите и ядовете обезмисляли всичко и не си струвало.Струва си всеки напън повярвайте ми,и такива хора нямат право да се оплакват за дереджето на което са и където са понеже видите ли трябвало да се напънат да стане нещо а тва е работа за която не се плаща.
Само така :да:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Чет 18 авг 2011 12:39

vasstop написа:
Marto_Polo написа: Ами аз се отказах от обжалването в съда :x просто прецених, че мога да предизвикам бъдещи заяждания от полицайте, които писаха акта и ще се явяват в съда. Ако беше в друг окръг да, ама с местните.... Пък и колега които е обжалвал НП, каза че неговия адвокат се явявал в Перник на такива дела и съдиите подкрепяли в 90% полицията.
На теб не ти струва нищо да обжалваш, пък ако желаеш да си дадеш 100-те лева - никой няма да ти откаже да ти ги вземе.
Те и на това разчитат - да се откажеш да обжалваш.
Напротив, ако обжалваш после ще те гледат с други очи, друг е въпроса, че трябва да си спазваш закона.
Ако си редовен и не те е страх - обжалвай!

Подкрепям те напълно, колега!
В момента и аз съм по тоя път - спряха ме задето съм минал на жълто и не съм пропуснал пешеходец (всъщност велосипедист яхнал колелце) минаващ на чисто червен пешеходен сигнал... И докато си говорихме за жълто минахме на почерпки, след като отказах вече в акта пише червено :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 Хубавото е, че имам свидетел на какъв светофар съм минал и какво точно се е случило. Пуснах сигнал за корупция, както и съответно възражения в 6-то РУП.
След две седмици беше назначена комисия по моя сигнал, е СТРАШНО много се учудиха как може да ми е искал пари... Ми е така: "Нищо не казваш - ще почерпиш ли или да ти пишем ?". Разпитаха и свидетеля и сега чакаме да видим изхода. Най-много ме е яд защо няма прозрачност в тая България... Значи ако аз му предлагам пари може да ме арестува и утре вестниците гръмват: "ГОЛФАДЖИЯ мина на червено, поиска да подкупи полицай, арестуван е и го съдят по бързото производство". A ако той си поиска, аз давам сигнал, свидетелствам, а него само го смъмрят, даже може и да не стигне нищо до него и пак никой няма да разбере...

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: Toyota Auris
Двигател: D4D N47

Мнениеот ALESYZ » Пет 19 авг 2011 10:34

От цялата работа по темата, НП е паднало заради процесуално нарушение, допуснато от чичко полицай. Мисля, че трябва да го почерпите(шегувам се). Делото въобще не е гледано по същество. Ами ако чичко полицай беше написал сичко както трябва?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 19 авг 2011 23:00

в 90% от случаите не пишат, както трябва
и това няма да се промени в този живот
просто не ги обучават на това :|

Потребителски аватар
dimov75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimov75 » Нед 22 апр 2012 8:49

Докато нападате колегата защо обжалвал,вижте нашите контрольори какво пишат в техния си форум: http://www.police.ba4ka.com/viewtopic.php?f=11&t=3492

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Нед 22 апр 2012 9:02

azrod написа:Най-много ме е яд защо няма прозрачност в тая България... Значи ако аз му предлагам пари може да ме арестува и утре вестниците гръмват: "ГОЛФАДЖИЯ мина на червено, поиска да подкупи полицай, арестуван е и го съдят по бързото производство". A ако той си поиска, аз давам сигнал, свидетелствам, а него само го смъмрят, даже може и да не стигне нищо до него и пак никой няма да разбере...

Няма да те успокои, но и в чужбина е така! Вътрешни разследвания, както и изхода от такива не се оповестяват - не са длъжни и не го правят (взимам Германия за пример).

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 23 апр 2012 8:42

Не ми е за публичното оповестяване, а за това и на тях да им наложат санкция. Не може ти да съблюдаваш спазването на реда, но контролата да е еднопосочна.
Мани ти тоя мухабет за Германия, там на всяко такова кръстовище има камери, повярвай ми в съда ако имам запис на случилото се нямам нужда и от адвокат. То всичко се вижда, щеше и да се види как се мъдрим един час покрай патрулката. Айде 50 минути да сме точни! Щеше и съвсем случайно да лъсне как слизат двамата бандити и заставаме в една поза стил "обграден си, кво ше правиш сега,а ?"...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”