vasstop написа:На теб не ти струва нищо да обжалваш, пък ако желаеш да си дадеш 100-те лева - никой няма да ти откаже да ти ги вземе.Marto_Polo написа: Ами аз се отказах от обжалването в съдапросто прецених, че мога да предизвикам бъдещи заяждания от полицайте, които писаха акта и ще се явяват в съда. Ако беше в друг окръг да, ама с местните.... Пък и колега които е обжалвал НП, каза че неговия адвокат се явявал в Перник на такива дела и съдиите подкрепяли в 90% полицията.
Те и на това разчитат - да се откажеш да обжалваш.
Напротив, ако обжалваш после ще те гледат с други очи, друг е въпроса, че трябва да си спазваш закона.
Ако си редовен и не те е страх - обжалвай!
Хубавото е, че имам свидетел на какъв светофар съм минал и какво точно се е случило. Пуснах сигнал за корупция, както и съответно възражения в 6-то РУП. 
azrod написа:Най-много ме е яд защо няма прозрачност в тая България... Значи ако аз му предлагам пари може да ме арестува и утре вестниците гръмват: "ГОЛФАДЖИЯ мина на червено, поиска да подкупи полицай, арестуван е и го съдят по бързото производство". A ако той си поиска, аз давам сигнал, свидетелствам, а него само го смъмрят, даже може и да не стигне нищо до него и пак никой няма да разбере...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта