Как Пасатора се превърна в Ибиза
Re: Как Пасатора се превърна в Ибиза

Последна промяна от Селямсъза на Пон 30 юли 2012 17:16, променено общо 1 път.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе перфектно е сеатчето.Спомням си как се бях захласнал по едно такова, а на колегата на когото не му харесва таблото искам да му кажа, че точно това ми хареса в Ибизата.Така че всичко е въпрос на вкус.Салямсаза колата е чук не обръщай внимание на .... 

- basketwarrior
- Автомобил: Passat B5 variant
- Двигател: 1.8T APU
Един написа:Golf_Blade написа:Един ,аз лично мога да ти кажа ,че за парите си Сеат предлагат толкова екстри,колкото няма в никой VW за тези пари. Откъм вървеж......няма да си хваля моя Сеат,а да не говорим как върви тая жабичка със ASZ.....Ибизата ти колега е кукла.....продължавай....
Виж сега - първо вкарах малко шега с елементи на ирония в това, което писах. Това че авторът на темата се засяга не е било целта - негова работа. Второ - това да ми хвалиш екстрите ми звучи несериозно. Сякаш не знаеш Fiat и Volvo колко екстри ще ти извадят за много по-ниска цена и малко години на колата. Все пак форумът е за VW, това че двигателят на Сеат е същия не значи, че VW=Сеат=Шкода нали.
Желязков, страдаш от тесногръдие нещо. Бързаш да се изхвърлиш без да вникнеш между редовете. Дай по-лабаво.
Абе човек...тесногръден си ти...не можеш ли да приемеш просто, че на човека му харесва колата,а това че не е VW не значи че той не е фен на марката.Докато харесва VW има повече от достатъчно място за него тук.Давай колега, с пасата се справи супер ...виждам че и със Сеат-чето върви на макс.

Последна промяна от Селямсъза на Пон 30 юли 2012 17:16, променено общо 2 пъти.
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
кукличка е колата само едни по-големи джанти иска 

Здрасти колега, с какво потъмни стоповете и крушките на халогените ксенон ли са или сини крушки ?? Генерацията от ФР ли е или е някаква къстъм ? Изгледах ти клипчетата, от меката връзка назад всичко ли е на 60 мм, смисъл нямаш никакви гърнета или ? / Благодаря ти предварително 

- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Стоповте, за сега, са потъмнени с 1 ръка от спрея за стопове на ДуплиКалър. А фаровете за мъгла и изпускателната с-ма са описани подробно малко по-назад в темата.

Последна промяна от Селямсъза на Пон 30 юли 2012 17:17, променено общо 1 път.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Колега - помисли по върпоса за едни фланчета. Ще променят външния вид и драстично поведението на колата в завой. Още един жокер - повече от 5мм. отпред не е за препоръчване. 

Последна промяна от Селямсъза на Пон 30 юли 2012 17:17, променено общо 1 път.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Не е в натоварването проблема. Отпред подкалниците имат един ш*бан профил, който започва да опира в гумата ако се изнесе дори и малко навън. Затова съм написал, че при сток джанти повече от 5мм е проблем. Аз на жената съм сложил 5/10мм предни/задни и няма проблеми. Преди бях сложил 10-ки отпред и опираше.

Последна промяна от Селямсъза на Пон 30 юли 2012 17:18, променено общо 1 път.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Хайде да ти е за модел.Поздрави от Русе