Осветление
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Осветление
Искам да попитам на Голф 2 има ли по принцип някакво осветление около пепелника защото в среда ми свети само парното а долу като някой нощем тръска цигара и пада около пепеплника нищо не свети . Нещо да предложите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами сваляш цялото барче и отзад с малка отвечица бъркаш над запалката и щракваш фасунката на лампичката и я вадиш-неможе да не я видиш - и ако си по сръчен свали си светловода и го измии с топла вода и прах за пране защото с годините и цигарите е яко потъмнял - аз като го измих стана ден пепелника-НО ВНИМАВАЙ ДА НЕ ГО СЧУПИШ, че после к*р

- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Някой може ли да ми каже за кой пепелник става въпрос и аз да пробвам защото таблото ми е от бензинов голф?hristian37 написа:ами сваляш цялото барче и отзад с малка отвечица бъркаш над запалката и щракваш фасунката на лампичката и я вадиш-неможе да не я видиш - и ако си по сръчен свали си светловода и го измии с топла вода и прах за пране защото с годините и цигарите е яко потъмнял - аз като го измих стана ден пепелника-НО ВНИМАВАЙ ДА НЕ ГО СЧУПИШ, че после к*р![]()
![]()
![]()
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Kalinn написа:Някой може ли да ми каже за кой пепелник става въпрос и аз да пробвам защото таблото ми е от бензинов голф?hristian37 написа:ами сваляш цялото барче и отзад с малка отвечица бъркаш над запалката и щракваш фасунката на лампичката и я вадиш-неможе да не я видиш - и ако си по сръчен свали си светловода и го измии с топла вода и прах за пране защото с годините и цигарите е яко потъмнял - аз като го измих стана ден пепелника-НО ВНИМАВАЙ ДА НЕ ГО СЧУПИШ, че после к*р![]()
![]()
![]()
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: