Здравейте, на приятелката ми й се налага да си смени стария верен /счупен вече/ сименс. не съм навътре с телефоните, затова се допитвам за съвет до вас- избора е нокия 6060 http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=826 и samsung x650 http://globul.bg/bg/phone.html?id=745
ясно е, че самсунга е по-привлекателен, обаче чувам кофти работи за тях, бъгове постоянно, докато нокия си е нокия, макар и нисък клас. какво ще кажете вие, абстрахирайки се от външния вид, искам телефона да върши работа "ало ало" всичко друго мен не ме интересува
Съвет за избор на телефон- нокия/самсунг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
бях с нокия досега... сменил съм доста телефони (звуча малко като др. Ливайн) тези дни съм си купил едно хубаво самсунгче ... много ми харесва. Менюто му е по бързо от на всички телефони които съм имал досега. Модела е Х700. ЕДИНСТВЕНОТО нещо което не ми харесва е че не може да звъни и вибрира едновременно
и аз май клоня към нокия. не че всичко не го правят на едно и също място, ама аре...
приятел навремето си взе някакъв самсунг-2002 год. беше. 2003 вече можеше да набира само след като е забил няколко пирона с него. така една година до 2004. тогава батерията му се разду
и започна да пада от телефона, а на "телефона" съвсем му изчезна и обхват и всичко.
приятел навремето си взе някакъв самсунг-2002 год. беше. 2003 вече можеше да набира само след като е забил няколко пирона с него. така една година до 2004. тогава батерията му се разду

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Всичко зависи на какъв телефон ще попаднеш и как ще го експлоатираш.Къвто и да земеш без да си го пазиш и да внимаваш с него няма да изтрае много.
Аз 3-та година съм със Самсунг х600 и проблеми съм нямал.Верно Нокия си е Нокия,но зависи и ти какъв тип харесаваш,специално на мен моделите на Нокия не ми харесват,освен моделите "Н" серия,те вече са неземни
Аз 3-та година съм със Самсунг х600 и проблеми съм нямал.Верно Нокия си е Нокия,но зависи и ти какъв тип харесаваш,специално на мен моделите на Нокия не ми харесват,освен моделите "Н" серия,те вече са неземни

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Щом е за приятелката ти, гепи самсунга и това е
тази нокия, дето си дал като вариант няма дизайн... (понеже момичетата гледат това преди всичко) Самсунг поне на дизайн го докарват супер. Друг е въпроса, че софтуерно са малко по-смотани, нищо, че гледат и те от нокиа. А вече почти всички телефони са еднакви като качество и май няма значение какво ще вземеш, стига да се пази и експлоатира както трябва
Между тази нокия и самсунга, вземай второто 

- passattorr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”