От коя бензиностанция зареждате нафта?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...

От къде?

Еко
425
20%
ОМВ
457
21%
Шел
171
8%
Лукойл
513
24%
Ромпетрол
357
17%
Другаде, и напишете защо.
236
11%

Общо гласове: 2159
Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?

Мнениеот Velko » Вто 05 юли 2011 15:21

tocho49 написа:До сега зареждах на ОМВ, но от три зареждания съм на ЕКО! Разхода ми се намали с 200 гр. Освен това дават отстъпка от 5 ст/л. Слагам добавка на Лики-Моли (лятна и зимна) и колата върви много добре. За да получите карта за отстъпка влезте в сайта на ЕКО бензиностанциите!!! Мнението е лично мое, не работя в сферата на Петрол, Лукойл или други дейности свързани с горивата.

Хахахахаха, много интересно как ги хвана тия 200 грама mhihi Аз напоследак сипвам на Ромпетрол и съм много доволен.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 21 юли 2011 8:18

Sori za latinicata :oops:
Bahti skapanata Lukoilska nafta!!!
Vdigna razhoda sus 0.7 litra(izvungradsko) pri absolutno ednakvi uslovia :banghead: :banghead: Rompetrol e nai - dobra zasega :bowdown

MartinLozanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MartinLozanov » Чет 21 юли 2011 12:46

Само Ромпетрол - вече над година и половина и нямам никакви проблеми.. това на 2.5 TDI V6 :beer

Потребителски аватар
smirkb0y
Автомобил: Seat Leon FR
Двигател: ARL+

Мнениеот smirkb0y » Чет 21 юли 2011 15:17

ROMPETROL с две ръце !
От ромпетрол ми дава разход 5,6 градско + извънградско (предимно градско).
Като погледнах коментарите преди седмица заредих от лукойл и ми се дигна разхода със половин литър във същите условия. Вкъщи>магазин>вкъщи>работа>магазин>вкъщи < ежедневното към 3-4 километра..

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Чет 21 юли 2011 17:20

Последно време само от ОМВ хакам и съм доволен, веднъж сипах от Лук-а на магистралата че бях много на резерва, ехее докато се прибера, прекъсване, давене направооо :banghead: викам ко и срана на колата, едни пушилки ... :screwy направо на ОМВ и до горе и се оправи. Повече от ЛукОйл НЕт , даже ако се наложи ще бутам , но нафта от там ... :не:
П.П. И от Ромпетро съм доволен, но понеже рядко имам път към тяхна бензиностанция ...

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Чет 21 юли 2011 22:31

Последните 2-3 пъти зареждах на Лукойл (в Младост 4 в София, Добрич и един забутан обект от Варна към Балчик), нормален разход, нормално вървене. Варира около 6-6,5/100 с климатроник.

gadmanz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gadmanz » Пет 22 юли 2011 22:04

От Шел V-power Diesel зареждам от около три години и съм доволен , е чат-пат но много рядко да кажем три до пет пъти годишно зареждам и другаде. V-power ми дава близо 5-5.5 градско и малко над 6 извънградско.Разликата идва от там че извън града го настъпвам повече - градско не ми прави кеф!Карам Golf III 1.9 TDI 1Z- чипосан (но не в БГ) според настройките и разхода - пробвал съм на по-бедна смес - разхода пада, но увисва на високите предавки , богата смес - пъргав но и разхода се вдига и доста неизгориала нафта.От доста време карам на умерена смес и с малко предварение на подаването на горивото - турбината не е прекалено натегната само малко mhihi и с тези настроики и тази нафта за мен колата се държи най-добре.Пътувам доста и имам около 130 хил. навъртияни , но напоследък минавам доста често около Rompetrol и се замислиям дали да не продухам ниаколко резервоара от там.Ако се наканя ще дам мнение за тяхната нафта.Според мен освен качеството на нафтата и разликата в двигателите дава разлика - два еднакви двигателя - два различни начина на третиране през годините 8) така че........

golf engineering
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf engineering » Сря 27 юли 2011 12:37

НЕ знам на какво се дължи точно но , колата ми изкасна , буквално след едно зареждане на петрол , незнам може да съм улучил момент след зареждане ,или кофти нафта но , колата ми изгасна и после 1 -2 мин седави докато подпали ... един колега се прецака също .петрол стара загора .. ужас.
зареждам само на омв високия ценови клас винаги ,. и съм много доволен , сшел става, но няма тази пъргавина колата >>голф афн<< .
Наслука !!!

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Пет 19 авг 2011 10:29

Последните 3,4 пъти се престраших да заредя на новата бензиностанция Еко в Младост.Ами какво да ви кажа,колата все едно че е друга-по-тихо работи,по-нисък разход,по-леко набира и има доста повече ряз когато я настъпя.Много съм доволен за сега от тази бензиностанция и мисля за напред да сипвам само там,стига да не почнат и те да правят разни магии,като по другите бениностанции,за да им излиза по-голяма печалбата :screwy

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Пет 19 авг 2011 11:22

bulaki написа:Последните 3,4 пъти се престраших да заредя на новата бензиностанция Еко в Младост.Ами какво да ви кажа,колата все едно че е друга-по-тихо работи,по-нисък разход,по-леко набира и има доста повече ряз когато я настъпя.Много съм доволен за сега от тази бензиностанция и мисля за напред да сипвам само там,стига да не почнат и те да правят разни магии,като по другите бениностанции,за да им излиза по-голяма печалбата :screwy

Ще я пробвам значи. На много удобно място е, преди все ходех до кръговото на 4-ти км. да зареждам.

Потребителски аватар
bobipeytschinov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bobipeytschinov » Пет 19 авг 2011 11:31

аз пък съм доволен от ОМВ :да:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 19 авг 2011 11:38

bulaki написа:Последните 3,4 пъти се престраших да заредя на новата бензиностанция Еко в Младост.Ами какво да ви кажа,колата все едно че е друга-по-тихо работи,по-нисък разход,по-леко набира и има доста повече ряз когато я настъпя.Много съм доволен за сега от тази бензиностанция и мисля за напред да сипвам само там,стига да не почнат и те да правят разни магии,като по другите бениностанции,за да им излиза по-голяма печалбата :screwy

Нова е и сега все още не правят шмекерии,за да спечелят клиенти!

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Пет 19 авг 2011 11:48

Някой има ли инфо за т.нар. "иновационни горива Екто" на Лукойл? Гледам, че засега се гласят да пускат само бензин. Дали ще има и нафта Екто? :roll:

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Пет 19 авг 2011 18:36

Много интересно обаче какво ще е толкова иновативното :screwy ,сигурно ще започнат да слагат по-малко боклуци и повечко био гориво,някоя друга добавка и ние ще си мислим,че ни дават някакво страхотно гориво :mrgreen:

kalisto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kalisto » Съб 20 авг 2011 14:00

сомо бензиностонця 'ЕКО' и'OMV' наи-добра нафта .ЗА ЛУКОИЛ НЕСЕБАР ДА СПОДЕЛЯ ВИЖДАЛ СЪМ СЛЕД ДЪЖДОВЕН ДА ВАДЯТ С КОФИТЕ НЕШТО КОЕТО ПРИЛИЧА НА СМЕС ОТ ВОДА И ГОРИВО ЛЕКО ЛАСКАВО И МАЛКО МЪТНО ОТ ШАХТАТА КАДЕТО СЕ ЗАРЕЖДАТ ЦИСТЕРНИТЕ С ГОРИВО НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА КОИТО ИСКА ДА ЗАРЕЗДА ОТ ЛУКОИЛ ПОСТЕ :bishop :bishop

Върни се в “Дизелови агрегати”