Спукано стъкло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Спукано стъкло

Мнениеот piter_96 » Пет 19 авг 2011 21:10

Здравейте. Онзи ден реших да си сваля пасажерската чистачка и да я почистя, че нещо стържеше и като я слагах изпуснах рамото и прозорецът се пукна. Каква е цената на прозорецът със смяната и къде близо до мен мога да го сменя, заслужава ли си втора употреба? :)

Потребителски аватар
lent
Автомобил:
Двигател:

Re: Спукано стъкло

Мнениеот lent » Пет 19 авг 2011 21:16

Виж тук,дано съм ти полезен: http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewt ... 43&t=24686

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Пет 19 авг 2011 21:17

130 лв с гумената лайсна отгоре в Кобрата.Друг е въпроса кой колко е доволен от тях.Аз лично не съм.Свършиха си работата много професионално и чисто ама си оставиха ръцете на лепенето :D Не тече вода в купето но така яко свисти от моята страна че думи нямам.И аз като теб изтървах пасажерската чистачка :beer

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 20 авг 2011 18:43

Долу в зоната на черната лента,поради същото невнимание :cry: ,при спрели чистачки не се виждаше отвън,така изкара цяла година.Накрая се цъфна нашироко,"Кобра" 120 и нещо левчета.Сега и на Венто имам пукнатина,тя пък започна от "нищото",тръгна под корите някъде,та пак там ще ходя.Посъветвах се -какви модели има...пича рече:слагай турското!Виж какви са ни пътищата и камънаците,повече от година я изкара,я не..!И май има право,защото каско не мисля да правя.Каза,че има за Голф и някакви от 80-тина лв.-какви,не разбрах точно....ама специалист да ме съветва за по-ефтиното..чудно,дали да не повярвам :roll:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 20 авг 2011 23:09

Това на Венто-то го сменях веднъж-още като го купих,верно сега се цепна от нищо,но още като "прясно" издържа удар на камък(от насрещен камион),при моя скорост към 80.Камъкът беше като орех поне,защото успях да го видя преди удара,даже инстиктивно се наведох.Освен петно,нямаше и драскотина дори,почти в центъра на стъклото(такова от 120лв.).
Явно "каското" го запази,ама щом изтече-веднага се пукна гадината.....Иначе на служебни,с оригинални стъкла...що сме сменили от дребен чакъл...

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Нед 21 авг 2011 9:44

и аз го направих това. към 120 лв

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”