Кола за скрап
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Горе-долу Визьора е прав, макар че в момента дебелото желязо е на 0,27 стинки. Надин по принцип е моя съвет, иначе намираш пункт за изкупуване с автомобилен кантар, мерят и ти плащат. Ако е кола, обикновено ти правят 100 кила отбив заради гуми, тапицерии и т.н, но твоя случай като гледам не е точно такъв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
katri71 написа:А това,че вътре в салона(седалки,табло,абе всичко) всичко е изгоряло ще е проблем ли според вас?
Не ми се чистят разляли се пластмаси от метала,то това ако трябва да се чисти трябва да хвана 2-ма мангали за няколко часа да го изчистят и става една .......
Виж, тук не знам...може и да искат или да ти направят отбив, но ми се струва че май зависи на какъв човек случиш...
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
katri71 написа:Е колеги, вие направо ми убихте всякакъв ентусиазъм - 50-70лв.,а аз се надявах на минимум 150лв да взема,кофти хава,ама квото това - няма избор,ще се обадя на Алброн да видим те какво ще кажат.....

И на мен ми се искаше на бащата за старата Жигулка да земе 1000лв. ма зе само 250лв. а си беше в движение

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
ре
Надин дойдоха натовариха Москвето и ми дадоха 270лв. и документ затова, че е предадена за рециклиране. В КАТ не ми го искаха при отписването , нито в общината. Това го направих през 2006 година.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
he
Ч
естито!!!!

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Re: Кола за скрап
Препоръчайте ми фирма в София, която ще отнесе една лада комби в един по-хубав свят, за добра цена и ще и издадат смъртен акт.
Опциите са да я оставя голо купе, защото двигателя е перфектен, пък и за доста други части има кандидати и може би е по-добре да се пуснат отделно от купето. Как стоят нещата с продажбата на ДВГ-то? Казаха ми, че на новият собственик му е необходимо само копие от големия талон?
Опциите са да я оставя голо купе, защото двигателя е перфектен, пък и за доста други части има кандидати и може би е по-добре да се пуснат отделно от купето. Как стоят нещата с продажбата на ДВГ-то? Казаха ми, че на новият собственик му е необходимо само копие от големия талон?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кола за скрап
А документи искаха ли?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”