! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 20 авг 2011 14:50

lion_heart002 написа:Винаги пешеходеца е с предимство!!!Мога по цяла Европа да пресичам като бял човек,само в бг не мога...Ама колко калници съм покривил и още колко има да покривя,докато се научите да карате... mhihi mhihi mhihi За протокола-аз винаги спирам,страшно се дразня,когато не се спазват правилата!!!

То не напразно са казали, как ще разбереш че Българин е в чужбина, само той тича на пешеходната пътека, всички западняци си присичат спокойно!
Това е разликата, от тука до небето, и няма да се промени никога!

Всеки ден все си има изцепки по улиците! Даже наглост си имат да правят десен завой на сфетофар, НА ЧЕРВЕНО, това немога да го проумея, толкова ли е сигурен че отгоре няма да се появи като него някой индианец :|

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Съб 20 авг 2011 17:09

Вчера около 12 - 12 и нещо на обяд се спуснах след телевизионната кула и завих след румънското посолство надясно, мисля че е бул.Гео милев ... та като тръгнете по него на високото преди светофара има някакво У-образно кръстовище.Та там един превъзбуден селяк с Ауди 90 черно и убито , но с трестящи гърнета ме видя, беше си извил главата и в последния момент даде газ и искаше буквално да ме избута в насрещното. а ТОЙ БЕШЕ БЕЗ ПРЕДИМСТВО ! .... Спрях до него и на въпроса ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ, ОНЯ ЗАПОЧВА ДА РУГАЕ, но кочината му така трешеще че не се чуваше, а и не бях сам в колата, та реших циркове да не правя, щото ми е омръзнало от излишни нерви ... Тръгвам аз надолу по улицата и оня дава неква газ на 20см зад колата ми правейки некви неадекватни чупки с волана ...ИДИОТ ....КАТО ВИДЯ ЧЕ СПИРАМ, СТРАХЛИВЕЦА ДАДЕ МИГАЧ И СЕ СКРИ В КВАРТАЛНА УЛИЧКА ... КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ ...

Потребителски аватар
mr24
Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
Двигател:

Мнениеот mr24 » Съб 20 авг 2011 21:04

От доста време не бях писал в темата, ама днес беше каръшки ден. Обикалях из София и имаше няколко катастрофи. А идиоти също не липсваха:
На околовръстното от Требич към Люлин (от Требич в тази посока има една караулка) та след караулката преди моста ми се отдаде възможност да изпреварвам. Имаше 2 леки коли, тир с открито ремарке с пернишка регистрация и още коли пред него. Реших, че мога да ги дръпна всичките и давам яко газ. Изпреварвам леките коли и тъкмо започвам да изпреварвам тира и той изведнъж без мигач завива в ляво. Аз на спирачките и на клаксона. Той, човека решил да изпреварва, ама какво му дреме за малките колици, които засича. След какафонията от клаксона ми пусна аварийките да ми се извини.
После си карам по Васил Кънчев, посока Подуяне и на Владимир Вазов на светофара заставам в първата лента за на право, която се явява 2-рата, защото 1-вата е само на за на дясно. Обаче на моста между двете платна има 2 ленти и аз за да мина в 1-ва дясна трябва да свия малко на дясно (1 лента). Но виждам в огледалото, че в дясно има някаква кола, която не зави на дясно, а кара в мъртвата ми точка. Човека от ляво пък ме притиска защото той трябва да дойде, там където съм аз. Разсвирих се (пак) и тази в дясно спря. Май беше жена.
Подобно се случи след това на Орион в посока Люлин. Там се наредих на втората лента за на право, а има още 2, които са само за на ляво. Един мерцедес ме засече като се пъхна от лявата лента пред мен, но толкова "културно" и бързо беше засичането, че почти не му се ядосах на човека.
После на Бриколаж Люлин гледам някакъв тежкар с мерцедес на паркинга и чакам да мине, той пък ще паркира на зад. Тръгнах да пресичам (пеша съм тук) и чух някакво тупкане, поглеждам към оня и гледам колата зад него се люшка, а той се намества малко по-напред

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 20 авг 2011 21:21

снощи към 19.30 малко се поувлякох гонейки се с един голф3 гти КН регистрация по целия път София - Благоевград.. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Съб 20 авг 2011 22:21

Ludia написа:снощи към 19.30 малко се поувлякох гонейки се с един голф3 гти КН регистрация по целия път София - Благоевград.. :oops: :oops: :oops:

Евала
Герой

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 20 авг 2011 22:56

Е то си има камери за тая работа... scare

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Нед 21 авг 2011 1:25

Ludia написа:снощи към 19.30 малко се поувлякох гонейки се с един голф3 гти КН регистрация по целия път София - Благоевград.. :oops: :oops: :oops:

Значи и ти си плачеш за бокс в мутрата! Сега като пишеш, мислиш ли каква ти е файдата? Снимка имаш ли, да си я пляснеш тука да знаеме да не те биеме много като се секнеме...

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 21 авг 2011 7:50

:bishop

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 21 авг 2011 7:57

Петър Петров написа:

Значи и ти си плачеш за бокс в мутрата! Сега като пишеш, мислиш ли каква ти е файдата? Снимка имаш ли, да си я пляснеш тука да знаеме да не те биеме много като се секнеме...

Снимки имам из форума, ако си толкова надъхан ще ги намериш :lol: писах щото гледам, че и други си признават някои дребни нарушенийца, та реших и аз да си посипя главата с пепел... публично :banghead:

bgradko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bgradko » Нед 21 авг 2011 18:09

Преди известно време бяхме на състезание в Силистра и на връщане се прибираме за Пловдив съвсем спокойно , но около Карлово един господин реши , че е супер мен с пежо 105 и пред нас направи няколко самоубийствени изпреварвания ;). Както и да е с моя съотборник решихме да го изпреварваме и да се махаме , защото щеше да завлече и нас в някоя катастрофа . Както и да е изпреварваме го въпросния ненормалник , но решихме да се избъзикаме като го изпреварваме да гребем :D , но явно в това ни беше грешката ххаха . След това той се засили изпревари ни и ни гледаше на кръв :twisted: След 1 минута го гледаме влачи се и пуска даже десен мигач да го изпреварваме :screwy Изравняваме се и той дава газ за да не го изпреварим :applause: Звъним ние в полицията , защото го виждаме , че ще влиза вече в Пловдив и БЛАГОДАРЯ на господата Полицай Много бързо се организираха и го подгониха от Входа на града. В една уличка (задънена) го хванаха обаче той спря колата и залегна вътре , ама ние разпознахме колата Хахах И полицаите му тропат на прозореца и от там натъка се установи , че въпросното камикадзе е военен с 1.5 промила алкохол в кръвта !

П.П. Дано да си е понесъл последствията този ненормалник ... :screwy

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 21 авг 2011 18:22

bgradko написа:пежо 105

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_Type_105

Тоя как е изпреварвал с това,така и не разбирам,ама айде... mhihi mhihi mhihi Или е било 106???

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 21 авг 2011 20:54

bgradko написа:
П.П. Дано да си е понесъл последствията този ненормалник ... :screwy

Можеш да си абсолютно сигурен, че са го уволнили дисциплинарно! Пък и това само по себе си хич не е малко, повярвай!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 21 авг 2011 23:21

Искам да поздравя дебелия, мазен и потен педал каращ черна алфа ромео 2.4 или 2.5 днес около 20ч в тунела на магистрала люлин.
Абе боклук неземен, караш жена и дете на задната седалка, да .. ... . ....... ........
нещастник

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 21 авг 2011 23:52

бате ква файда, тук такава измет няма. Аз ако бях на теб щех да го шамаросам при 1 удобен момент.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 22 авг 2011 0:32

Сашо Белята написа:бате ква файда, тук такава измет няма. Аз ако бях на теб щех да го шамаросам при 1 удобен момент.

Така е, но имаше жена и дете на задната седалка.
Само заради това не бих си позволи да направя нещо, каквото и да е направил!
Но всеки си намира майстора....
Макар че не мога да го разбера тоя тюфлек, за какво ми бие спирачки в лява лента, после ме пуска, като минава в дясната и като се изравних с багажника му, ме засича.....
Реших, че е някъв мърльо на 20 и желае съвет от партииния секретар (ключа за смяна на гуми), но като се изравних с него...
жена с дете отзад, а дебелия малоуник си кара, доволен :shock , а жената уплашена....
:applause:
такива ги четем по статистиките.......
тъпото е, че са ербап и заради тях и невинни мрът...

Върни се в “Пътеводител”