Привет.
От дълго време съм регистриран във форума, но не съм писал за което се извинявам.
Имам питане относно: духане и бял пушак през капачката и щеката на маслото.
Значи, някои сменял ли е сегменти на прословутия душегуб? Каква им е цената?
Може би аз ще съм първия карък с този проблем

. Значи като се върнах от морето, ми направи впечатление, че ми е изхвърлила около 1л. масло.

Верно понастъпих я, но това ми е първото сериозно пътуване с нея. Колата си върви много добре и ми даде разход от 8,7/100 на отиване и 9,3/100 на връщане. Не пуши и си вадя заключение, че не гори масло. На другата сутрин, реших да се поровичкам по любовницата и те тогава видях от единя капак на клапаните, че е изхвърлила масло:gruebel:. проверих го и долях 1л, след което запалих бегачката и изчаках да вдигне малко тем., след което отворих капачката за маслото и от там излизаше бял пушек и духаше, веднага след това извадих и щеката за масло и от там пушеше, което ме навежда на сегменти. Значи страшно много пари налях в нея и нямам намерение да я продавам. По натам ще опиша какво съм сменил и колко пари съм дал. Впрочем колата я купих 02.2010г за 7500лв, до момента съм дал по нея 7000лв. Дет се вика смених всичко по нея. А и филтъра на картерните газове смених при обслужването през 2010г но беше от стария модел, вчера се набутах 137лв. за нов филтър, но от 163к.с. и го смених отново, но резултат никакъв.
Дайте някакъв акъл може ли проблема да не е от сегментите.
Поздрави и:bia: