nappyboy написа:Ами като я запаля минавам 4-5км. и достигам до желаната дестинация ^^ /разстоянията са примерни но г/д навсякъде където ходя е по толкова ^^/
не си заслужава газовата ако колата не се кара на дълго
nappyboy написа:Ами като я запаля минавам 4-5км. и достигам до желаната дестинация ^^ /разстоянията са примерни но г/д навсякъде където ходя е по толкова ^^/
nappyboy написа:Ем и аз си мислех нещо такова... ама пък нз дали е нормално също като запаля колата и си превключи на газ държи 2000rpm на празен ход известно време и после се нормализира /супер дразнещо е... седя на светофара и колата реве все едно ще излита/ дали трябва да говоря с майстора или тва си е няква опция да подгрява по бързо :X
nappyboy написа:Ем и аз си мислех нещо такова... ама пък нз дали е нормално също като запаля колата и си превключи на газ държи 2000rpm на празен ход известно време и после се нормализира /супер дразнещо е... седя на светофара и колата реве все едно ще излита/ дали трябва да говоря с майстора или тва си е няква опция да подгрява по бързо :X

Exell написа:ABD-то това лято ме изненада. На тръгване към морето (Св.Константин и Елена) в колата да е имало най-много 4-5 литра та заредих догоре. Точно на 30 лева спря. Стигнах до крайната точка , след това като се връщах към Сф. на 550 км. газта свърши. Заредих за 40 лева и се прибрах. След това заредих още 20 лева и се разходих до Блг.
Общо: с 90 лева (71 литра газ) изминати 1268 км. .... тоест разход от 5.6 литра![]()
![]()
![]()
Това на 1.4 ABD със сравнително нов изпарител![]()

stefan4o написа:Ами при положение, че я караш с обороти около 3000 няма как да ти е 6-7/100 газ. Все пак говорим за 1.6л. двигател, не за ВР6. Гумите ти с какви размери са? Питам понеже при мен разходът е почти същия при подобно каране и го смятам за напълно нормален. НеАм нерви да я карам с 2000-2500 об. извънградско.
rokera671 написа:Сега се върнах от Банско и за сетен път се уверих ,че Голфа е СУПЕР!!6,5-7 разход!Трафикът е много натоварен и не може да се кара.Но където може карам и не свалям от 120 надоло.Супер машина!!!!!Няма да се продава скоро!!!!
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта