Колеги от 3 седмици насам имам проблем който в половин София вече немогат да го отстранят и само си давам пари наляво и надясно и си тъпча на едно и също място.
Проблема ми е следния.Стъклата ми се свалят сами до долу и няма вдигане.Като натискам копчетата нагоре нищо не се случва,а като ги натисна натолу си се чуват моторчетата как цъкат.Накараха ме да си смея алармата,защото уш било от нея заради комфорт модула ма след 100лв на вятъра стъклата продължават да си падат и да не могат да се дигнат.Странното е,че когато паднат стъклата до долу не ми работи и централното нито с алармата нито с ключа.Последния майстор установи че като подаде директно + от таблото с бушоните към кабела който е за стъклата сичко почва да работи но за 1 макс 2 дена и после пак наново.Много ще съм благодарен ако някой даде инфо как да отстраня проблема колеги

Проблем с предните ел. стъкла на Голф 3 2Е
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с предните ел. стъкла на Голф 3 2Е
Според мен имаш проблем с бравата. Заяжда на отключване и комфорт модула се побърква.
При мен беше станало нещо подобно. Зад патрона има една пластина закачена с кука към него. С другият си край управлява бравата. Беше се счупила тая глупост и колата откачи. Прозорците се сваляха и вдигаха сами, отключваше и заключваше когато реши и т.н. Смених я за и за 2 лева ремонт всичко си дойде на мястото
Свали външната дръжка на вратата и виж какво се случва там
При мен беше станало нещо подобно. Зад патрона има една пластина закачена с кука към него. С другият си край управлява бравата. Беше се счупила тая глупост и колата откачи. Прозорците се сваляха и вдигаха сами, отключваше и заключваше когато реши и т.н. Смених я за и за 2 лева ремонт всичко си дойде на мястото

Свали външната дръжка на вратата и виж какво се случва там

- Saider4o
- Автомобил:
- Двигател:
Колега мерси много е сега отивам в нас да разглобявам да видя какво ще се случи 

- Saider4o
- Автомобил:
- Двигател:
Не става с това. Целият механизъм е здрав освен една букса, която е точно за вдигането на прозорците от ключа. Тя има две бутончета, но едното е залепило. След отстраняването на тази букса и сглобяването отново е наяве проблема и продължава да прави каквото си поиска.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”