Продава се уникална 4-ка
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Без проблем се изкарват 300к.с. от този мотор и то с оригиналните карантии както каза колегата по-назад. Друг е въпроса какъв ще му е живота, но ако се кара на малък надув няма грижи. Естествено ако го караш на пълна газ и на бар и половина ще го сдухаш бързо.
Колата беше на един познат, наистина я продаваше за 14 000лв и ми я офертираха на мен, но аз отказах, защото ако ще си правя такава кола, ще я направя от моята и ще си я направя по мой си начин.
Километрите и не са реални. В някой от обявите пишеше, че има тунинг за 15 000лв, което също не е вярно. В момента е собственост на един от Капитолия (и стои там), който я взе за продаване и затова я и кара по този начин.
Не съм я карал колата, но съм убеден, че е простотия 300к.с. предно. Карал съм MINI Cooper S BBR - 275к.с. и си палеше гумите постоянно. Моята, която е сток 150к.с. върти гуми през цялата първа и в началото на втора и то с чисто нови Dunlop SP Sport Maxx, отделно в завой ако и подам газ understeer-ва доволно .. макар да се контролира чудесно, но 300к.с. ще има радост единствено от 100км/ч нагоре.
Моят съвет е - далеч от тази кола. По-добре читаво 1.8Т и тунинговане за 6000лв, колкото струва и този тунинг btw
и съвсем м/у другото не е и 300+к.с., по скоро е <300к.с.
Колата беше на един познат, наистина я продаваше за 14 000лв и ми я офертираха на мен, но аз отказах, защото ако ще си правя такава кола, ще я направя от моята и ще си я направя по мой си начин.
Километрите и не са реални. В някой от обявите пишеше, че има тунинг за 15 000лв, което също не е вярно. В момента е собственост на един от Капитолия (и стои там), който я взе за продаване и затова я и кара по този начин.
Не съм я карал колата, но съм убеден, че е простотия 300к.с. предно. Карал съм MINI Cooper S BBR - 275к.с. и си палеше гумите постоянно. Моята, която е сток 150к.с. върти гуми през цялата първа и в началото на втора и то с чисто нови Dunlop SP Sport Maxx, отделно в завой ако и подам газ understeer-ва доволно .. макар да се контролира чудесно, но 300к.с. ще има радост единствено от 100км/ч нагоре.
Моят съвет е - далеч от тази кола. По-добре читаво 1.8Т и тунинговане за 6000лв, колкото струва и този тунинг btw

и съвсем м/у другото не е и 300+к.с., по скоро е <300к.с.

- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
-----------------
Последна промяна от tito_040477 на Сря 24 юни 2009 20:20, променено общо 1 път.
- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
--------------------
Последна промяна от tito_040477 на Сря 24 юни 2009 20:21, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
леле 

Последна промяна от golf_tuning на Чет 31 авг 2006 22:58, променено общо 1 път.
- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Продава се уникална 4-ка
kolata e na 1 moi priqtel...i e dooooooosta dobra,dosta kone moje da se izvadqt o6te ot tazi 4-ka:)))))).......izvinqvam se za latinicata,no ne6to mi se bugna kirilicataДон Хуан Голфа написа:Попаднах на нещо според мен уникално!!!
4-ка - направо се замислям дали да не си продада дизелака и да скачам в нея![]()
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Продава се уникална 4-ка
r_tuning написа:kolata e na 1 moi priqtel...i e dooooooosta dobra,dosta kone moje da se izvadqt o6te ot tazi 4-ka:)))))).......izvinqvam se za latinicata,no ne6to mi se bugna kirilicataДон Хуан Голфа написа:Попаднах на нещо според мен уникално!!!
4-ка - направо се замислям дали да не си продада дизелака и да скачам в нея![]()
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
КИРИЛИЦА

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”