Още не са.
По мои сметки, Фетел за да стане шампион трябва да спечели максимум 116 точки в следващите състезания. Това при условие, че само Марк Уебър взема победите.
За титла на отбора: тя е още по-далече.
Формула 1, Сезон 2011
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, Сезон 2011
Ludia написа:що те пуснаха на свобода па тебе....![]()
четох някъде интервю в което Уебър казва, че според него най-добрия пилот в момента е Алонсо
И аз много интервюта четох, в които всеки хвали всеки. Според Франц Тост - Ветл е най-добър. Доменикали казва Алонсо, Мартин Уитмарш хвали Бутона и Хамстера. За да се определи най-добрия според мен поне трябва: колите да са еднакви и всеки да си ги настройва както може и да се докажат.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Ама, Мартине, верно ли ги смяташ тия неща?
Не ти ли се струва... как да се изкажа... имагинерно Фетел или Ред Бул да изпуснат титлата?
От Уебър?!
Я по-сериозно!
По-скоро бих се съгласил, че Алонсо е най-добрият в момента... Въпреки, че резултатите в класирането говорят само в посока на младия господин със силно изразен десен показалец. Не слиза от подиума това моНче.
Не ти ли се струва... как да се изкажа... имагинерно Фетел или Ред Бул да изпуснат титлата?

От Уебър?!

Я по-сериозно!

По-скоро бих се съгласил, че Алонсо е най-добрият в момента... Въпреки, че резултатите в класирането говорят само в посока на младия господин със силно изразен десен показалец. Не слиза от подиума това моНче.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
2008-а не ми се струваше възможно Кими да стане шампион 2 кръга преди финала с пасив от 17 точки (при 10 за победа), но стана. Не забравяй, че още биковете нямат отпадане, а това няма да остане така до края на сезона. Затова си смятаааам.
ПП: Позволявам си да пусна и едно клипче за новата игра F1 2011 на Codemasters. Много ми харесва как са пресъздали случилото се до този момент през сезона.
ПП: Позволявам си да пусна и едно клипче за новата игра F1 2011 на Codemasters. Много ми харесва как са пресъздали случилото се до този момент през сезона.
- escrime
Barboukov написа:2008-а не ми се струваше възможно Кими да стане шампион 2 кръга преди финала с пасив от 17 точки (при 10 за победа), но стана. Не забравяй, че още биковете нямат отпадане, а това няма да остане така до края на сезона. Затова си смятаааам.
Пропускаш разни работи..

1. Титлата на Кими е от 2007.
2. Колко и кои бяха претендентите за титлата тогава и колко са сега?
3. Колко отбора спориха тогава?
4. Остават 200 точки от първи места. Мислиш ли, че Уебър може да ги вземе и Хамилтън/Алонсо/Бътън/Фетел няма да му развалят сметката?
Всъщност 200 точки между 5 пилоти и 8 старта при 85 преднина за Фетел. Мда, горкия е на ръба да я изгуби...

Ще видим де. Може и да правя огромна грешка с тия си сигурни писания, ама едва ли.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Грешка моя за годината.
Титлата е спечелена, когато дори и математиката неможе да го оспори. Засега ще смятаме. За мен най-важното е да гледам докрая състезания като всички този сезон. Оспорвани, със защита от атаки, по възможност с различни победители, с пилоти на 2 екипа на почетната стълбичка. Искам интрига до последния кръг. Трябва да призная, че няма да е хубаво Себ да спечели още в Япония. Едва ли чичко Бърни ще позволи 4 кръга преди края да има шампион (колкото и да го обича и да се опитва да го пробута на щерката)...
Титлата е спечелена, когато дори и математиката неможе да го оспори. Засега ще смятаме. За мен най-важното е да гледам докрая състезания като всички този сезон. Оспорвани, със защита от атаки, по възможност с различни победители, с пилоти на 2 екипа на почетната стълбичка. Искам интрига до последния кръг. Трябва да призная, че няма да е хубаво Себ да спечели още в Япония. Едва ли чичко Бърни ще позволи 4 кръга преди края да има шампион (колкото и да го обича и да се опитва да го пробута на щерката)...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ако някой друг ще печели титлата, то няма да е Уебър... или Алонсо или Хами 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Без DRS в Червената вода за целият уикенд. По време на състезанието най-вероятно системата ще използва след Radillon. Все още се обмисля втора DRS зона. Очаква се потвърждение.
Дейвид Култард стана първият пилот, карал по новото трасе в Остин, което все още е без положен асфалт.
Промоционален клип на Red Bull.
Дейвид Култард стана първият пилот, карал по новото трасе в Остин, което все още е без положен асфалт.
Промоционален клип на Red Bull.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
не знам кое му е промото на болид в пЕсъка, ама както и да е... Култард даже не се притеснява да дава оценки на трасето

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Янките изобщо знаят ли че ще им гостува Ф1 догодина? 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Янките изобщо знаят ли че ще им гостува Ф1 догодина?
реднекс и Ф1

- escrime
Доста ще са разочаровани от наличието на повече от 1 ляв завой...
И както Тексас не е "redneck country"...
Ще замерват Хамчо с KFC ми се струва...

И както Тексас не е "redneck country"...

Ще замерват Хамчо с KFC ми се струва...

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Официално: Без DRS в Червената вода. Зоната за използване на системата е след Radillon.
Слух: Бруно Сена може да довърши сезона за Рено след като Ерик Булие не е останал доволен от бързината на Куик Ник до момента.
Слух: Бруно Сена може да довърши сезона за Рено след като Ерик Булие не е останал доволен от бързината на Куик Ник до момента.
- escrime
Разбрах вече какъв ще е точно формата в Остин...
Само по един револвер им липсва...

Само по един револвер им липсва...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:Разбрах вече какъв ще е точно формата в Остин...![]()
capture the flag

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”