Здравейте
имам следния проблем. в последно време започнаха скоростите да влизат трудно, като това се случва и на място и по време на движение. не винаги се получава това , но напоследък зачести. иначе няма хъркане на скоростите, виене или пък преплъзване на съединителя. съединителят е с помпи, а не с жило. някой ако има идея какво може да е, ще съм благодарен за помощтта. дали е нещо по лостовата система или е пък е друго. също така имам загряване в зоната около скоростния лост, но нямам катализатор, а гърне (ако това има значение).

трудно влизане на скоростния лост на В3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: трудно влизане на скоростния лост на В3
Прегледай да не се е отхлабило нещо или да е паднала някоя зегерка на механизма под скоростния лост, а загряването къде го усещаш? Огледай отдолу какво става - да не се е изкривила някоя тръба от уникалните ни пътища и да опира в купето и да пречи на жилата или механизма.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
На избирача на скоростите, може да са се охлабили жилата и да са мръднали. Там е тънко положението и по принцип не може да мърда много, но пък малко е достатъчно.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Я първо си провери имаш ли достатъчно малсло в ск.кутия 

-
- Автомобил:
- Двигател:
маслото в ск.кутия има достатъчно. видимо зегерки няма липсващи, но има нещо като втулка отзад зад скоростния лост, която ми се струва, че има по-голяма хлабина от нормалното. но не знам дали наистина има или само така ми се струва.

за тръбите ще трябва да погледна на канала какво е положението.

за тръбите ще трябва да погледна на канала какво е положението.