pesho72 написа:И при мен го имаше този проблем на Passat B5 1.8 20V студена палеше трудно.смених го този датчик за температурата (син на цвят отгоре в задната част на мотора).проблема е решен.
Каква му е цената на този датчик?
pesho72 написа:И при мен го имаше този проблем на Passat B5 1.8 20V студена палеше трудно.смених го този датчик за температурата (син на цвят отгоре в задната част на мотора).проблема е решен.

Просто ми идва да се застрелям. Хубавото нещо е, че на колата и няма нищо! Мишо я разкости цялата и пустата кола не иска и не иска да пали. Просто каквото се сетите по тази кола беше проверено! От А до Я. Дори и катализатора махнах - но нищо! Проблема се оказал в някаква гнус в резервоара! След като е източил всичко и е сипал пресен бензин, колицата палела без проблеми.Едно голямо благодаря на Мишо от Герман!Имате ли ядове по колите си с две ръце ви го препоръчвам! 
doi4i_n написа:pesho72 написа:И при мен го имаше този проблем на Passat B5 1.8 20V студена палеше трудно.смених го този датчик за температурата (син на цвят отгоре в задната част на мотора).проблема е решен.
Каква му е цената на този датчик?

. При тези симптоми Мишо започна обстойна проверка на температурни датчици, дебитомер, налягане на бензинова помпа, дюзи, горивен филтър. Смених горивен филтър, но нещата не се оправиха, дюзите бяха чисти, датчиците и дебитомер - ОК, налягане на помапата 4 bars, в резервоара нямаше боклуци.
.Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], paagrio и 53 госта