bnick написа:stefan4o написа:Е, при положение, че във ВАГ хладилната джабка я има на колите от 1997 сигурно, а тук я няма при кола модел 2011 какво ти говори? Да не говорим това за седалката, че дори и Джетата ми модел 1985 е с регулируема по височина поне шоферска. Аз мисля, че и 37к лева са й много
Хладилната жабка, серийно ли я има? Защото си мисля че не. Твоята Джета, ако седалките са оригинални няма как да е с регулиране по височина, стария ми Пасат Б4 го нямаше пък беше топ изпълнение с Рекаро, имаше само регулиране на наклона. Все пак става въпрос за базова Тойота и доста орязана. При базовия Б6, нямаше и подлакътник дори. Сега при новия базовото ниво е отпаднало и всичко е серийно.
Конкретно за седалките. Смених 4 салона в т.ч. слагам оригиналният от CL. Вторият беше "плитко рекаро" от Голф Мк2 модел 1991 и седалката си имаше рег. по височина. Вторият ми салон купен от форума от GL модификация също има регулиране по височина. В момента съм със салон от някаква Джета набор на моята, която също има реглаж по височина. Само най-окълцаните версии на тези коли от 80-те нямат тези елементарни екстри. Относно хладилната джабка - ако отвориш фолксваген.бг ще видиш, че всяко Поло оборудвано с климатик/троник има серийно и хладилна джабка. А полото като клас, колко е по-надолу от Авенсиса, който го редяхте до Пассат?