Vento 1.8 AAM - лампата за маслото мига на контакт
- i80386
- Автомобил:
- Двигател:
Vento 1.8 AAM - лампата за маслото мига на контакт
Здравейте, колеги, да питам някой с такъв двигател (ААМ 1.8) какво е нормалното поведение на лампата за маслото при подаване на контакт? При мен започва да мига и изгасва нормално при запалване. При други VW забелязвам, че на контакт лампата си свети постоянно.
Последна промяна от i80386 на Вто 23 авг 2011 8:37, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Vento 1.8 AAM - лампата за маслото мига на контакт
i80386 написа:Здравейте, колеги, да питам някой с такъв двигател (ААМ 1.какво е нормалното поведение на лампата за маслото при подаване на контакт? При мен започва да мига и изгасва нормално при запалване. При други VW забелязвам, че на контакт лампата си свети постоянно.
Скъсано или закъсано кабелче на кафявия датчик(за ниското налягане)....
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:i80386 написа:Здравейте, колеги, да питам някой с такъв двигател (ААМ 1.какво е нормалното поведение на лампата за маслото при подаване на контакт? При мен започва да мига и изгасва нормално при запалване. При други VW забелязвам, че на контакт лампата си свети постоянно.

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:i80386 написа:Здравейте, колеги, да питам някой с такъв двигател (ААМ 1.какво е нормалното поведение на лампата за маслото при подаване на контакт? При мен започва да мига и изгасва нормално при запалване. При други VW забелязвам, че на контакт лампата си свети постоянно.
Има и друг вариант:
Датчика на високото налягане постоянно е дал контакт към маса.

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
при мен беше "ремонтирано"таблото и правеше така след спешно отстарняване на "ремонта" всичко си е по местата.
"ремонта" се изразяваше в прекъсване на зумера и връзването на лампата за маслото задно с тази на водата.Причината е дефектен датчик за високо налягане на маслото ама кто са калъфи и не знаят какво да правят по лесно е да окендзат таблото и да незнаеш кое на къде е.
"ремонта" се изразяваше в прекъсване на зумера и връзването на лампата за маслото задно с тази на водата.Причината е дефектен датчик за високо налягане на маслото ама кто са калъфи и не знаят какво да правят по лесно е да окендзат таблото и да незнаеш кое на къде е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”