VW Vento ел. стъклата и шибидахът не работят

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
edyyy
Автомобил:
Двигател:

VW Vento ел. стъклата и шибидахът не работят

Мнениеот edyyy » Пет 26 авг 2011 2:44

Здравейте! Наскоро ми купиха VW Vento и имам следния проблем.
Ел. стъклата не ми работят както и шибедаха , този човек от който го взехме вентото каза, че е забравил кучета в багажника понеже е ловджия и са стояли близо 2 часа в багажника и са преяли кабелите възможно ли е от кабелите нещо да не работят ел.стъклата ?

п.п само ляво задно стъкло работи другите не :(( някой ако има идеи да казва :))))))

Simo_S GTI
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем: Ел. стъкла

Мнениеот Simo_S GTI » Пет 26 авг 2011 13:27

предполагам че си с комфорт и си прегледай кабелите на компресора за централното който е в багажника зад тапицерията от ляво както и бушоните

edyyy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот edyyy » Вто 06 сеп 2011 11:32

Simo_S GTI написа:предполагам че си с комфорт и си прегледай кабелите на компресора за централното който е в багажника зад тапицерията от ляво както и бушоните

Кабелите отзад са на места преядени, а има ли вероятност и машинките да са се прецакали щото са сложили със ръчки да се сваля :?

HOFFMANN
Автомобил: Golf 3 GT
Двигател:

Мнениеот HOFFMANN » Вто 06 сеп 2011 15:21

щом се свалят с ръчки вече не са електрически

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Вто 06 сеп 2011 15:24

всичко е възможно - аз като си купих моя голф продавача вика ми задните стъкла не работят и не съм ги правил - викам си карай да върви нали поне предните се свалят и рекох един ден да вида закво иде реч ми то машинки даже нямаше и подпрели джамовете с летви да не паднат :beer
поне корите съм ги свалял 100 пъти ако кажеш колега ако си от софия мога да помогна с квото може :)

kasabov_g

Мнениеот kasabov_g » Вто 06 сеп 2011 16:17

Има стокови автомобили с ел.стъкла отпред,механични/свалящи се на ръка отзад/.Какво те кара да мислиш,че колата е имала ел.стъкла отзад???Има ли бутони за сваляне/вдигане или други индикации,които подсказват за наличие на ел стъкла отзад????

edyyy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот edyyy » Вто 06 сеп 2011 18:41

и от пред и от зад има бутони за сваляне на джамовете. Едно приятелче ще ми даде машинки от голф 3 предполагам нямат никва разлика с тези за Венто щото аз мисля ,че са машинките ..

kasabov_g

Re: VW Vento ел. стъклата и шибидахът не работят

Мнениеот kasabov_g » Вто 06 сеп 2011 21:56

Същите са механизмите.Има по малко играчка и регулация когато е на задни врати.Успех.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”