Голф 4 1.9 ТДИ или Мерцедес Ц220 ЦДИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 1.9 ТДИ или Мерцедес Ц220 ЦДИ
joker много ти благодаря за отговора,изключително много ми помогна.. 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
KawazakiNinja написа: Надявам се до 1 месец да си намеря "хубава" кола, та да ходя вече с нея на училище: ,че старата направо ми разказа играта
Значи търсиш МВ Е-класа, за да ходиш с нея на училище. Ти май няма какво да правиш през ваканцията и се гъбаркаш тука с нас.

Помисли и за други алтернативни начини за ходене на училище като пеша, колело или градски транспорт.

- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Ljubon написа:KawazakiNinja написа: Надявам се до 1 месец да си намеря "хубава" кола, та да ходя вече с нея на училище: ,че старата направо ми разказа играта
Значи търсиш МВ Е-класа, за да ходиш с нея на училище. Ти май няма какво да правиш през ваканцията и се гъбаркаш тука с нас.
Помисли и за други алтернативни начини за ходене на училище като пеша, колело или градски транспорт.
Що ве, има деца чийто родители са баровци. Какво се учудваш?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KawazakiNinja написа:На въпроса ти може да отговори само някоя "циганка гледачка"Иначе от къде ти идват съмненията за боята и че може би е била такси (предполагам някакви черти/белези по колата) ?
Намери номера на боята и няма да ти трябва гледачка

та поназнайвам едно-друго...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,ако смяташ да издевателстваш над колата си (както правя аз),смисъл:нафта,каквато има,ремонти,когато стигнеш,каране всеки ден,по много,избиране на дупките по пътищата-според настроението...голфа се справя доста добре,личен опит.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon Добре бее.... колегаа.. казах училище,но е университет (студент съм),пък и по-нагоре в тема съм писал,че съм на 20г.Защо си толкова отрицателно настроен? То май в шибаната ни държава само това е останало на повечете хора!
-
- Автомобил:
- Двигател:
icoico е са ако ми кажеш и как да намера номера на боята равен няма да имаш? 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KawazakiNinja написа:icoico е са ако ми кажеш и как да намера номера на боята равен няма да имаш?
На един етикет под кечето в багажника

P.S.
От мен толкова:
http://www.autolack21.de/fileadmin/Bild ... s_alph.pdf
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти много колега.Много ценна информация ми даде.Наистина останаха малко хора като теб! 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
KawazakiNinja написа:Ljubon Добре бее.... колегаа.. казах училище,но е университет (студент съм),пък и по-нагоре в тема съм писал,че съм на 20г.Защо си толкова отрицателно настроен? То май в шибаната ни държава само това е останало на повечете хора!
Училище или университет... все тая. На 20г. си, млад шофьор с почти никакъв стаж. На твоите години е най-правилно да се метнеш на малолитражка, да гониш момите и да поучваш по малко.

Защо реши, че съм отрицателно настроен? Няма такова нещо, искам само да обърне внимание, че на 20 не винаги се взимат най-правилните решения.
А държавата ще е шибана, защото младежи като теб не правят нищо за оправянето й. Просто се хващам за главата, като гледам много твои набори колко неграмотно пишат и си мислят само за тунинги и гонки, вместо да се развиват в определена област.

Хайде, успех в избора!

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:KawazakiNinja написа:Ljubon
Училище или университет... все тая. На 20г. си, млад шофьор с почти никакъв стаж. На твоите години е най-правилно да се метнеш на малолитражка, да гониш момите и да поучваш по малко.Мощните коли са страшно оръжие в ръцете на неопитни хора, има много пресни примери за това.
Понатрупай малко опит, стани финансово самостоятелен и улегнал и тогава се заглеждай по премиум автомобилите. А и при тях разходите са в пъти по-големи от обикновената ежедневка.
Защо реши, че съм отрицателно настроен? Няма такова нещо, искам само да обърне внимание, че на 20 не винаги се взимат най-правилните решения.
А държавата ще е шибана, защото младежи като теб не правят нищо за оправянето й. Просто се хващам за главата, като гледам много твои набори колко неграмотно пишат и си мислят само за тунинги и гонки, вместо да се развиват в определена област.![]()
Хайде, успех в избора!
Колега донякъде си прав, донякъде не!
1. Момите ако залитат по колата, значи ти самият не струваш ! (Има пешеходци с по яки каки от такива с дЖиПари)
2. На училище може и да ходи с хеликоптер, важното е като ходи дали научава нещо от него!
3. Ние не сме хората дето можем да му кажем на момчето какво да прави! (Нищо лично към никой)
НО темата не е да даваме наклон на живота му!
ПИЧ, ако питаш мен, Взимай Мерцедеса, стига да имаш пари да вземеш нещо читаво!
Че ще се наливат пари в него, ще се наливат! Но дали имаш толкова сам си знаеш!
А да правим разлика между Голф 4-ка и Мерцедес ц220 е направо смешна!
Колкото и да харесфам Голфовете, за разлика пред мерцедеса са като каручки!
Но това си е мое мнение и не го налагам!
Взимай читав Меро и му се радвай! Имах късмета да покарам, самоче бензин, и просто като се качих на моя Г3 все едно слязох в каменната Ера

Иначе двете коли нямат нищо общо една с друга!
Нипо подръжка, нито нищо, абе просто сравняваме кон с магаре!
п.п Един съвет от мен, НЕ си давай последните пари за кола, ще се хапеш здраво

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon не съм много неопитен
от май 2010 г. до сега имам навъртяни 40к км.и имам само два акта :Д единия ми го писаха днеска де.а и педалите.Като стана въпрос за "момите" те май повече залитат по по-големите колите или само моите колежки са такива (ако има избор де :Д иначе и на Лада са доволни
).Парите знам как се изкарват,защото и аз работя ( с помоща на родителите ми). Знам,че ако взема голф,може би поддръжката ще е по-тънка (съмнявам се),но пък от друга страна мерцедеса ако е в добро състояние след време държи доста цената си.Пък и примерно може да се качиш в голф 3 за 3к лв. и ц класа за същите пари,ноо в мерцедеса усещането ще е много по приятно (возия,комфорт,които и след 20г. МБ ги притежава).А иначе съм много спокоен водач с малки изключения като вкарам 5-та и 90-100 та чак ще заспя
Има и друг доста важен фактор,през учебната година си пътувам,защото работя в родното си място,съответно ходя по 2-3 пъти в седмицата,а понякога и повече като минавам около 160км. и със сегашната ми кола като се прибера направо съм скапан
Поздрави

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
KawazakiNinja написа:joker много ти благодаря за отговора,изключително много ми помогна..
Постът не за теб а за колегите,които ти дават съвети..да се съобразят с това ,като дават мнение.Ама ти с този дивергентен негативизъм и правилната кола няма да си избереш....а иначе можеш дори и да си ми внук и не желая да те поучавам....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мпжете ли да ми кажете марката на тези джанти ?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами гледам снимките са от мобилето,звънни на телефона от обявата и питай ! Апропо,на мерца или на голфа ще ги слагаш 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”