Сервиз и продажба на ксенон, Ситняково - Кой крив, кой прав?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сервиз и продажба на ксенон, Ситняково - Кой крив, кой прав?
Тамън се колебаех къде да сложа ксенон преди време!!! 

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Alexandar_yordanov написа:Тамън се колебаех къде да сложа ксенон преди време!!!
И к`во, сега си мислиш, че човека краде стари крушки от ксенон а?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Сега си спомних защо толкова уважавам Жоро - в началото като за пръв път сложих ксенон при него си сложих най-евтиния Н4 би-ксенон - без гаранция на крушки и без такава - на баластите. След около месец ми изгоря едната крушка, човека БЕЗПЛАТНО ми я смени без да съм го молил за което
След още месец пак ми изгоря крушка и то пак дясна - този път ми смени електро инсталацията и баластите - пак БЕЗПЛАТНО!
Споменах ли, че си закупих най-евтините комплекти без никаква гаранция?
Оттогава ме е спечелил като клиент, защото така се прави бизнес

След още месец пак ми изгоря крушка и то пак дясна - този път ми смени електро инсталацията и баластите - пак БЕЗПЛАТНО!

- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Не вярвам и на една твоя дума Коколино!
Познавам Жоро, жена му също!
А, както казаха колегите снимай номерата на крушките, че да видим!
Но какво ли ще е учудването като видиш, че не са сменени!
Познавам Жоро, жена му също!
А, както казаха колегите снимай номерата на крушките, че да видим!

Но какво ли ще е учудването като видиш, че не са сменени!

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ познавам лично колегата Fuhrer ,но два пъти вече сме се чували по телефона и сме вършили работа, без да слушам празни приказки и на мъжката му дума може да се разчита най спокойно че е вещ в професията си-не пиша в негова защита ,но от прочетеното става ясно че не е човек за жълти стотинки
- Cocolino
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, аз ви казвам нещата, такива каквито бяха. Без значение кой е крив и кой е прав аз няма да се извиня на въпросния инженер, защото това са фактите. Отидох с бели крушки, тръгнах си с жълта. И недей да подценяваш статистиката, защото като инженер трябва да си учил такова нещо.
Не ми хареса отношението на жена ти - беше просташко и не на място. Ако почнем да се изясняваме ще трябва да загубим много време.
И недей да говориш за това момче такива обидни епитети, защото с него сте работили заедно и сте били партньори.
Не ми хареса отношението на жена ти - беше просташко и не на място. Ако почнем да се изясняваме ще трябва да загубим много време.
И недей да говориш за това момче такива обидни епитети, защото с него сте работили заедно и сте били партньори.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Cocolino написа:...
И за какво пусна тази тема само не разбрах...
За да изкараш човека изманик? За да му отмъстиш? Да получиш извинение или просто да поплачеш пред аудитория?
Разбирам, че в създалата се нелепа ситуация, гледайки нещата от собствената си камбанария навярно си прав за себе си, но това не оправдава поведението ти и пуберския ти подход в случая.
Направо ме хваща яд, че не спрях и не останах оня следобед когато минах покрай вас с колата да кажа здрасти на Жоро.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Струва ми се, че доста се драматизират нещата за една проста крушка и едва ли си заслужава толкова писане...
Вярвам на потърпевшия колега, че е отишъл с работеща крушка, и аз бих останал с такова впечатление, че интервенцията е причина за скапването й. От друга страна се съмнявам инженерът да е подменил крушката. Може би е някакво нелепо съвпадение или невнимателно боравене с крушката. И все пак нищо фатално не е станало. Не е като медицинска грешка, напр. оня случай, дето човек отива на рутинно изследване и след два дни му режат ръката поради докторска немарливост.
Така че успокойте страстите...
Вярвам на потърпевшия колега, че е отишъл с работеща крушка, и аз бих останал с такова впечатление, че интервенцията е причина за скапването й. От друга страна се съмнявам инженерът да е подменил крушката. Може би е някакво нелепо съвпадение или невнимателно боравене с крушката. И все пак нищо фатално не е станало. Не е като медицинска грешка, напр. оня случай, дето човек отива на рутинно изследване и след два дни му режат ръката поради докторска немарливост.

Така че успокойте страстите...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Уважавам мнението на всички - всеки има мнение и много хора са доволни от този господин. Също така не мога да кажа кой е прав и кой не е, защото не съм бил там.
Но Господин Жоро ли си какъв ли си - останах потресен от вулгарния ти тон с който опитваш да се защитиш. Не приляга на търговец да демонстрира такова отношение и да използва думи като твоите, още по-малко пък човек държаш да го наричат ИНЖЕНЕР. Със сигурност няма да бъда само аз човека, който да се откаже или въобще да потърси твоите услуги, след като прочетох мнението ти. Плюс това какво се хвалиш че имало А8 след колегата - услугите които предлагаш така като се замисля не са кой знае колко по скапи в зависимост от модела на автомобила. Все едно да взема повече пари за диагностика на Голф 4 отколкото на Голф 3
Смешна работа.
Но Господин Жоро ли си какъв ли си - останах потресен от вулгарния ти тон с който опитваш да се защитиш. Не приляга на търговец да демонстрира такова отношение и да използва думи като твоите, още по-малко пък човек държаш да го наричат ИНЖЕНЕР. Със сигурност няма да бъда само аз човека, който да се откаже или въобще да потърси твоите услуги, след като прочетох мнението ти. Плюс това какво се хвалиш че имало А8 след колегата - услугите които предлагаш така като се замисля не са кой знае колко по скапи в зависимост от модела на автомобила. Все едно да взема повече пари за диагностика на Голф 4 отколкото на Голф 3

-
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:Сега си спомних защо толкова уважавам Жоро - в началото като за пръв път сложих ксенон при него си сложих най-евтиния Н4 би-ксенон - без гаранция на крушки и без такава - на баластите. След около месец ми изгоря едната крушка, човека БЕЗПЛАТНО ми я смени без да съм го молил за което![]()
![]()
![]()
Не мисля че бизнес се прави с думи като коптор, бастун, ревльо и така нататък
-
- Автомобил:
- Двигател:
orlin4ooo написа:The_Machine написа:Сега си спомних защо толкова уважавам Жоро - в началото като за пръв път сложих ксенон при него си сложих най-евтиния Н4 би-ксенон - без гаранция на крушки и без такава - на баластите. След около месец ми изгоря едната крушка, човека БЕЗПЛАТНО ми я смени без да съм го молил за което![]()
![]()
![]()
Не мисля че бизнес се прави с думи като коптор, бастун, ревльо и така нататък
+1
- groznika
orlin4ooo написа:Уважавам мнението на всички - всеки има мнение и много хора са доволни от този господин. Също така не мога да кажа кой е прав и кой не е, защото не съм бил там.
Но Господин Жоро ли си какъв ли си - останах потресен от вулгарния ти тон с който опитваш да се защитиш. Не приляга на търговец да демонстрира такова отношение и да използва думи като твоите, още по-малко пък човек държаш да го наричат ИНЖЕНЕР. Със сигурност няма да бъда само аз човека, който да се откаже или въобще да потърси твоите услуги, след като прочетох мнението ти. Плюс това какво се хвалиш че имало А8 след колегата - услугите които предлагаш така като се замисля не са кой знае колко по скапи в зависимост от модела на автомобила. Все едно да взема повече пари за диагностика на Голф 4 отколкото на Голф 3Смешна работа.
Пиле що ачкаш на метеното бре? Я дай да ти нахраня майката на децата ти да видим какъв бизнесмен ще излезе от теб тогава...
Нито познаваш хората в случката, нито някой ти иска компетентното мнение.
Не те знам, но почти мога да се обзаложа, че чичко ти Жорко е въртял бизнес доста преди да се научиш да ползваш компютър и да се регистрираш тук. Недей да сееш излишен мозък кой за какво става и колко му струва бизнеса и квалификацията!
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Типично по български,всичко се уси.ра яко.Аз няма да взимам страна,НО ще кажа едно и то от опита ми като продавач-консултант с дълъг стаж.Клиента колкото и да те ядосва,колкото ти да е криво(да си станал с задните части нагоре) и тем подобни,ТИ трябва да се държиш с респект,с уважение,защото тези хора ти дават парите за хляба ,те ти изхранват семейството ти.Днес едни ''крив'' клиент ще дойде,ти ще се подадеш и ще почнеш като него да му говориш,съответно ти ще го загубиш,утре пак така с друг и накрая бизнеса ти ще отиде къде?Ти трябва така да направиш че да спечелиш този клиент,ако трябва тактично да го разкараш ако ще той да те псува до 9то коляно,а не и ти да се направиш на великия Бай Ганьо и да покажеш че можеш да се държиш и по зле от него.Извинявам се ако съм засегнал някой,но това е истината 

- groznika
enigma79 написа:...
Съгласен съм колега. Като работещ в сферата на услугите всеки ден се срещам с различни хора (клиенти) и знам за какво говориш. Въпреки това тази теза е изключително погрешна!
Никой тулуп няма право да се държи идиотски защото има 5 лв в джоба и е дошъл в офиса или ме е извикал на адрес. Все пак аз съм човешко същество с чувсто на достойнство и право на себеуважение. Като всеки човек имам праг на поносимост и в даден момент хич няма да ми пука някой клиент ли е, пациент ли е...
Не са ме правили на улицата и не съм расъл в гората за да ми се качва всеки нахалник на главата защото видиш ли бил клиент!
Само мога да гадая как се е държал коколино за да провокира подобно отношение от Жоро...

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Придържайте се към добрия тон!
Без обидни епитети и провокации.
Това се отнася както за зяпачите, така и за страните в спора!
Без обидни епитети и провокации.
Това се отнася както за зяпачите, така и за страните в спора!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”