Gazaro_wow написа:Колеги ето какво се получи при мен![]()
П.П Някой може ли да каже как се сваля конзолата с километража и оборотомера ,че търсих ,но не намерих материал
някой може ли да ми каже как се сменя подсветката та да стане като на колегата.
Gazaro_wow написа:Колеги ето какво се получи при мен![]()
П.П Някой може ли да каже как се сваля конзолата с километража и оборотомера ,че търсих ,но не намерих материал
doaiena написа:Какво е това, от къде може да се купи, колко струва!
Nasulov написа:doaiena написа:Какво е това, от къде може да се купи, колко струва!
Това е фибро оптичен кабел страничносветещ или нещо такова беше.Намерих го в един сайт bardesing пише че струва 1,50лв. метъра.Понеже няма магазини и такива работи реших аз да се обадя по телефона и ако мога да си поръчам.Звъннах,казва човека че няма проблеми и че утре ще ми прати по еконт с наложен платеж и в други ден ще дойде..Уви още чакам,измамницита някой ако намери нещо такова в БГ и е истинско да пише че могат много готини работи да се получат с това!
jelevbg написа:Много добре изглежда колега!
Дай малко повече инфо
kpuck0o написа:doaiena написа:Какво е това, от къде може да се купи, колко струва!
Kолега това е фосфорен шнур,който може да се закупи от почти всяка автотехника.
sando_jilata написа:момчета заради тия диоди си преебах обортомера и неще и да тръгне
makcc написа:jelevbg написа:Много добре изглежда колега!
Дай малко повече инфо
Радвам се че ти харесва колега,
Кажи какво инфо да дам. Как да си го направиш ли?
skiper написа:kpuck0o написа:doaiena написа:Какво е това, от къде може да се купи, колко струва!
Колега,можеш ли да ми кажеш къде точно го продават този фосфорен шнур,защото питах в няколко магазина,но не са и чували за подобно нещо.
kpuck0o написа:skiper написа:kpuck0o написа:doaiena написа:Какво е това, от къде може да се купи, колко струва!
Колега,можеш ли да ми кажеш къде точно го продават този фосфорен шнур,защото питах в няколко магазина,но не са и чували за подобно нещо.
Колега ми от автомания или от магазин за авточасти....почти навсякъде ги има.
kpuck0o написа:Помощ...Чудя се как да си направя копчетата на ел.стъклата да светят синьо.Някой който е слагал и знае да помага щото аз не се сещам как да отделя платката от пластмасата,за да отпоя диодите и да запоя новите.Помагайте
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта