Гледах преди няколко дена по кабелната едно предаване за краш-тестове и ми се изправи косата. Засилваха колите с 60 км/ч в бетонна преграда, при което от тях почти нищо изполваемо не оставаше в предната половина на колата, а за хората (изкуствени модели, натъпкани с датчици) пораженията хич не бяха малки.
Питането ми е следното:
Може ли да се сложи AIR BAG на голф 2, колко пари би струвало и надеждно ли сработва поставянето на въздушна възглавница на автомобил, в който не е било предвиждано такова животоспасяващо средство?
може ли AIR BAG на голф 2
- niki_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лично мое мнение НЕ СИ ИГРАЙ С ТИЯ НЕЩА по лесно ще е да продадеш 2ката и да си купиш 3ка. А и май ще излезе по евтино
1 Оригиналното си е оригинално
2 ако не доискусориш нещо както си караш спокойно и изведнъж един тупаник получааш от възглавницата и за едно известно време никаква видимост напред
3 Ще имаш ли 100% доверие на тези възглавници? АЗ НЕ
4 В крайна сметка живота си е твой ТИ РЕШАВАШ Screwy
1 Оригиналното си е оригинално
2 ако не доискусориш нещо както си караш спокойно и изведнъж един тупаник получааш от възглавницата и за едно известно време никаква видимост напред
3 Ще имаш ли 100% доверие на тези възглавници? АЗ НЕ
4 В крайна сметка живота си е твой ТИ РЕШАВАШ Screwy
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:48, променено общо 1 път.
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бог прощава аз не
на някои дамуе гърмял еърбега?на мен да,и мога да твърдя,4е изобщо неболи.Също така изобщо несе губи видимостта/спада за стотна от секундата/.Само уплаха от гърмежа остава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”