За мен беше супер И двата дена минаха гладко, като изключим една група, която реши да си "забрави" боклук за половин кола . Жива музика, песни, огън... абе останах много доволен Едно голямо браво на организаторите
Dead man написа:Понеже не бях на събора,искам да благодаря на всички помогнали,участвали и организирали този събор !!!
Като не си бил за какво благодариш? Че си си бил във вас,а тези които са били там излиза че не са благодарни И аз мога много да напиша като не съм бил, ма не пускам теми за щяло и нещяло
Наистина беше адски студ през вечерта Идвам към 22:00 с климатик настроен на 22 студено и като слезнах от колата . Но отркихме топлата вода с огъня и всичко си дойде на мястото . Наистина беше добра идея с 6-те кубика дърва, спасиха и нас и гората...
Времето беше с нас ,макар че снощи в 01:30 беше 3 градуса Организацията на ниво,мина добре като цяло.Тоалетните ми бяха най-кефещи.С кеф ходих всеки път в тях,а не на поляната.Имаше и доволно народ,предвид късното обявяване на събора.Лично аз останах доволен и догодина ако котка не мине пътя и има събор...пак сме там Запознах се с много готини хора и така
Много добре се получи й тази година , добър "огин" имаше добра заря и една как да танцува върху " големио гоуф" ( таурег) и едно голямо благодаря на хората който направиха всичко възможно и тази година да има BBQ PARTY