Мнения и коментари след Рожен 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
CecOA JenO
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения и коментари след Рожен 2011

Мнениеот CecOA JenO » Пон 29 авг 2011 12:18

Така ... първо - евала на Пловдивската група , умеете да се забавлявате , организирани сте и това направи впечатление на много хора ; второ - далеч съм от мисълта , че не сте различни - няма еднакви хора , едни се забавляват по един начин , други - по друг ! Мисля , че всеки и всяка компания се съобразяваше с околните , "цигании" както го наричате ВИНАГИ ще има , дали от нас , дали от други - ще ги има!
От всеки ъгъл на страхотната поляна се чуваше различна музика , ние не сме се заяждали и не сме ви правили забележки , че слушате само народна музика ,че децата ви не спряха да ни надуват главите и т.н. ...просто не го правете и вие !
СЪЖАЛЯВАМЕ за стрелбите , но не бяхме единствените с пистолети ... защо не направите забележка и на другите компании , които го правеха?!?!?
А отностно господина , който обяснява за връзките си с гайдарите - приятел , това че са се оказали рода на някой не означава че вие не трябва да намаляте музиките си , докато те свирят !!! И плюс това , слабо ни интересува кой с кого е рода ! И спрямо " обещанията ми " или както го приемаш ти - " заплахи " - ще ти го кажа директно - не ми казвай какво да правя и какво да обещавам !

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 29 авг 2011 12:45

О май гот направо немога да повярвам :Mr Green Fun :Mr Green Fun

П.С.Васе моя човек се радва че сте останали доволни,каза че ако го каним може да идва и на други наши мероприятия :idea: :idea:

Последна промяна от MITKO_DVD на Пон 29 авг 2011 13:13, променено общо 1 път.

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 29 авг 2011 12:53

CecOA JenO написа:
azrod написа:Супер беше събора, благодарности и от мен, доволен съм като цяло.
Само да добавя и някои забележки - малко малко бяха хората и мястото... щото бях точно до маането и ако исках друго трябваше да съм другаде... А пък и също мисля защо някой от организаторите не направи поне малка забележка на хората с големия гоУф - то хубаво чалгии, пистолети и т.н. ама писва тва в продължение на сума ти часове и накрая някой да се изцепи за родопската музика : "Ама те само едно и също свирят..." :beat_butt2 . Не разбирам как хората, които нищо не разбират и не различават родопската музика си правят смешни коментари. Аз казах ли им: А що само едни и същи циганьорщини слушате по 15 пъти?
Евалата и на пича, дето им посрами танцьорката само ме е яд защо не се качи и той на туарега :applause:
Поне хубаво, че гайдарите бяха готини и посвириха мноооооого дълго. Огромни благодарности и на тях, и на хората, които са се потрудили те да бъдат при нас :)

П.П.: Нали се чу че точно под пътя няма да има никой, а да сме от дърветата нататък...

Приятел , а на вас толкова като ви харесваха гайдарите , защо не намалихте вашата музика , докато свиреха момчетата , ние поне ги уважихме и бяхме спрели нашата музика ! Мисля , че всеки успя да си се забавлява по собствен начин :))))

Приятелко, моите уважения към теб и цялата група от Варна, но моята музика звуча единствено в неделя към обяд на макс когато си тръгвах за да се накефя за последно. Оттам насетне кой какво намалил не ме интересува. На следващия събор ще следя за вашите автомобили и ще съм възможно най-далеч за да не си пречим и да не се дразним след като нямаме единодушно мнение каква музика харесваме. Мисля, че това е най-разумното, което може да се каже и направи. Нито имам намерение повече да ви обяснявам защо вашата веселба ми заприлича на циганска сватба, нито пък да споря кой прав кой крив...

П.П.: Vasstop още един път искам да ти благодаря за страхотната възможност да се забавляваме всички заедно, а не само определена част от хората с червено и ръждиво-кафяви букви на имената.

П.П.2: А само едно конструктивно предложение след като толкова задълбахме с музиката - следващия събор да обособим различни площадки и така никой на никой няма да пречи - давам за пример музикалния събор на Рожен. Там НЕ свирят само родопска народна музика, има няколко сцени и всеки си слуша тая, която го кефи. Не предлагам да се местят през половин час палатките, но поне тематично да има някаква подялба така че аз като слушам гайди да слушат и други да могат да чуят нещо, което в 90% от случаите няма да намерят в интернет или да им го пратят по скайп :drunk

П.П.3: @ Mitko_DVD, не мисля, че някой ще се противи да го каним, защото винаги ще има хора, на който не им се занимава да носят и палят барбекюта.

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Пон 29 авг 2011 13:06

Спрете се вече :evil: харесва не харесва!!!Темата стана някакъв спор кой каква музика харесва!!!

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 29 авг 2011 13:12

snobar4eto написа:Спрете се вече :evil: харесва не харесва!!!Темата стана някакъв спор кой каква музика харесва!!!

Това е защото се търси сеира. Като няма за какво да се хване човек и се рови на всякъде. Ето сега музиката... Съмнява ме да има човек, които не може да издържи ден или два на чалга или чалгар на рок и т.н. Имаше си атмосфера, музиката също допринасяше за нея. На мен ми пречеше само докато свиреха гайдите, от там на татък дори не съм и обръщал внимание, освен че от огъня до тоалетните се чуваха 5-6 жанра музика докато стигнеш от единия до другия край mhihi

Айде по-сериозно, да не търсим под вола теле...

Потребителски аватар
CecOA JenO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CecOA JenO » Пон 29 авг 2011 13:17

Кунцавия хахахаха бравоооооооооооооооо !!!!!!!!!!!!!!! хахахаххахахаха

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 29 авг 2011 13:21

Хора, няма никакъв проблем всеки да слуша, каквото си иска, пуска се съобразено с условията и си слушате, проблем е да усилиш музиката до такава степен в която задължаваш останалите около теб да слушат и те ..... защото по едно време слушах турбо фолк, поп фолк, и лют кючек от три страни ......така че догодина по умерено с волумето ..... иначе събора и организацията бяха перфектни....

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 29 авг 2011 13:24

Аз ли търся сеира? Малко ме познаваш за да можеш да направиш такова заключение! Така че заключението ти отпада.
Все пак нали за това е пусната темата "Мнения и коментари за..." за да си даде човек мнението, а щом има контрамнение това ми дава шанс да защитя тезата си.
Покажи ми къде търся под вола теле и ще ти стисна ръката !

п.п. Две мнения над моето вече може да се пише безсмислено и стил "чат", т.е. да пишем нещо, което да подклажда интригата жива...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пон 29 авг 2011 13:28

Kuncavia, когато зурната писка в палатката ти - има нещо нередно. Когато гайдарите помолят да спрем на хората музиката, че им е трудно да свирят - има проблем
Събор, като цяло чудесен. Подобрение в тоалетните. Хубав голям огън. Събрахме се, направихме си весело, развалихме си го, всичко ние си го правим. Няк'ви алтернативни имало, объркани... Други пък прасета, та се ходи да им се чисти, че иначе ще се затрупат и няма да ги видят кои са :)
Който и да ме е подразнил в повече - не съм пропускал да му го кажа. Нямаше някой, да не се съобрази с мрънкането ми.
Много народ можеше да помисли къде е и да не дава повод за мрънкане, но...
С всеки Рожен границата на търпимостта ми пада. Според мен с право.
Прекрасен събор с прекрасни хора и много пиене. Марковската бригада както винаги - СИЛА!!!

Само не разбрах (бях офазил вече) какви бяха тия хора от Пловдив, които били против някакво делене (нз за к'во става дума) и за това се били отделили и само на мен ли ми се струва объркано.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 29 авг 2011 13:34

azrod написа:...

Говоря принципно, не обвинявам никой, просто музиката не е най-големия проблем на събора.

stan4o_mc написа:...

Принципно си прав, макар че аз и двата дена спах до обяд mhihi Както каза един пич по-горе, малко е било уискито :beer

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 29 авг 2011 13:38

Взе да ми липсва таз песен,щото от 1 ден не съм я слушал :D :D

http://www.sensebox.net/kiu4ek-kiuchek-pompa-mp3-9624

Ако щете вярвайте,но ви се чудех как може да и се кефите толкова много,че да я пускате по над 20пъти на ден.Мене само това ме дразнеше от изпълненията :D

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Пон 29 авг 2011 14:42

Много хубав събор стана. Лично за мен най-добрия на който съм присъствал. Благодаря на всички помогнали за организирането му.

ПП Само да уточня, че никакви роднини с гайдарите нямаше марковската група. Само някои общи познати. Понеже харесаха марковската ракия ги поканихме при нас да хапнат и пийнат а те ни посвириха.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 29 авг 2011 14:43

На събор, вечерта, подпийнали...... какво очаквате да се слуша? Лейди Гага и Армин Ван Бюрен ли? Някои хора наистина немогат да се забавляват и винаги всичко и всички им пречат, а пък после разтягат едни дърти локуми по форума.....................

Какво значи посрамила им танцьорката, т'ва да не сме на конкурс "танцувай с мен"?

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Пон 29 авг 2011 15:00

Варненската група бяха коректни според мен. Помолих едно от момчетата да намали музиката докато свирят гайдарите и той каза - Няма проблем. След това всеки да си слуша каквото го кефи. На мен не ми пречеше

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 29 авг 2011 15:16

Поредния добър събор на който присъствах,за съжаление само петък вечер :banghead: Не всичко ми хареса но мисля, че позитивите са повече от негативите :wink: Щом има на едно място повече от един човек е нормално да има различни мнения по всички параграфи.Пожелавам на всички за другата година да има отново събор :wink:

Върни се в “Организационен”