Съвет за този пасат Б6
Съвет за този пасат Б6
Здравейте, от скоро съм във форума и реших да Ви помоля за малко помощ при избора на кола. Решил да си купя Пасат Б6 1.9ТДИ 105к.с. 2005 година, какво ще кажете за мотора....също и за тези обяви http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 избрах 1.9 защото чувам, че 2.0 давали много дефекти. Благодаря Ви предварително !!!
- passat19911800
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за този пасат Б6
Външно изглежда много добре. Цената ми се струва ниска, но за да решиш трябва да я видиш, тестваш и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Белият е с Климатик. Забележи врътките, че са по-големи 
Другият е с Климатроник(даже пише, че има подгрев на седалките). Без оглед на място е трудно само по снимки да се каже в какво състояние са
Иначе много съмнително ниски пари им търсят и на двата. Пък и пробегът им едва ли е истинският.

Другият е с Климатроник(даже пише, че има подгрев на седалките). Без оглед на място е трудно само по снимки да се каже в какво състояние са

Иначе много съмнително ниски пари им търсят и на двата. Пък и пробегът им едва ли е истинският.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
взимаи сивия 

И аз със се ориентирал точно на сивия. А ячрно ли е , че по - добрия вариант е 1.9ТДИ от 2.0ТДИ? И 1.9ТДИ с тези капризните дюзи ли са? Благодаря Ви!!!
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
демек кой ДВГ-л е проблем,кой е най-добър,евтин за подръжка и т.н.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както не веднъж е писано - всичко зависи от конкретния автомобил. Иди виж на място и решавай.
И едно мое мнение - купи си автомобил от България (освен ако не живееш в Германия).
И едно мое мнение - купи си автомобил от България (освен ако не живееш в Германия).
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaxcool написа:Здравейте, от скоро съм във форума и реших да Ви помоля за малко помощ при избора на кола. Решил да си купя Пасат Б6 1.9ТДИ 105к.с. 2005 година, какво ще кажете за мотора....също и за тези обяви http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 избрах 1.9 защото чувам, че 2.0 давали много дефекти. Благодаря Ви предварително !!!
Тоя втория е в една автокъща в Autohof-a,откъдето минават всички български и рОмънски джамбази,близо до хотел "София"

Покупка на Пасат Б6, съвети
Здравейте колеги! Преди известно време Ви бях помолил за съвет относно два пасата Б6, но явно сега чак ми дойде времето за покупка (следващата седмица заминавам за Германия). Определено си поддържам интереса кам Пасат Б6 и най - вече с двигател 1.9 TDI. Искам да Ви помоля за последни съвети относно покупката на такава кола и най - вече за модификацията на двигателя (по добър вариант ли е от 2.0TDI), изчетох всички мнения свързани с Пасат Б6 2.0ТДИ, но за 1.9 почти няма инфо(с проблемни дюзи ли е, пука ли глави като при 2.0ТДИ). Ше съм Ви благодарен за всяакви мнения и препоръки. Бюджета скойто разполагам е около 8000 евро. Знам, че не е тук мястото, но ако не намеря такъв Пасат, следващия автомобил който ще гледам е Ауди А4 Б7 отново 1.9, но при него не съм запознат кой мотор е по сполучлив. Благодаря Ви предварително!
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Не 1,9 не пука глави и няма проблеми с дюзите
Колеги произведените след 2008 Б6-ци 2.0TDI имат ли ги същите проблеми (дюзи, пукане на глави и т.н.)..? Нали са комънрейл мотори?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, имат ги. Пукнати глави идват от това, че ползват каквито бройки имат произведени и преди 2008.