Серво за Голф 2 GTi 16V - РЕШЕНО - Голямо серво от моргата
- vlado1
- Автомобил: bmw
- Двигател: AWT 2001
- Контакти:
Re: Серво за Голф 2 GTi 16V - РЕШЕНО - Голямо серво от моргата
Някой да препоръча свестен майстор в София, който да е на ти със спирачките на Пасат Б4, 94г, 1,8 АBS двигател с ABS? И да не взема пари като за нов Пасат ...
Трябва ми специалист, който без да ми сменя цялата спирачна система да може да оправи предните спирачки да не затягат. Защото номера със смяната на предните спирачни апарати с маркучите, ABS-а и компютъра и аз го зная, но искам да сменя само нужното.

- vlado1
- Автомобил: bmw
- Двигател: AWT 2001
- Контакти:
Тцъ, не става. Ваското отива на почивка и не му се занимава с мен поне до средата на другия месец. А аз тази седмица трябва да измина поне още 1100 км 

- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Здравейте, става дума за голф 3 GT '95г. АЕК, в тоя ред на мисли при мен на изгасен мотор педала ми е твърд /от месец насам/, след като запаля и изгася си е мек за известно време, но понеже по-горе се говореше за фъскане, при мен също го има това фъскане като натискам педала на изгасен мотор /чува се вътре в купето от към педала/, докато стане твърд, после го няма фъскането, ама и педала е на кочан
което си е нормално. Иначе колата си спира нормално, работят си спирачките, даже предния месец минавах преглед всичко беше ок, дали работата отива на друго серво или може да се мине по-тънко 
ПП. Също така ако се закачи на комп дали ще се разбере от там проблема

ПП. Също така ако се закачи на комп дали ще се разбере от там проблема
Gencho87 написа:Здравейте, става дума за голф 3 GT '95г. АЕК,......
СЕРВООООООО
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”