Колеги здравейте, извинявам се ако темата не е за тук или с нещо съм сбъркал нов съм в форума и все още се преориентирам. Та значи по темата: имам един МК2 1.6 карбуратор, 92 год., много запазен, на малко километри и много си ме кефи количката, обаче се разбиха сегашните амортисьори и съм решил да купя направо цялостно спортно окачване 4 амортисьора с пружините. Гледам из нета сайтове много, марки много, описания много (слаляли отпед с 60мм, отзад с 40мм).....чесно казано се колебая адски, значи попаднах на един комплект който отпред сваля с 85мм (нерегулируемо), то това ако е реално предницата ми ще служи за копач...Затова ще дам няколко линка по долу, и умолявам всеки по компетентен и желаещ да даде мнение да го направи. Благодаря ви предварително.
http://carshop.bg/Sportno-okachvane-VW- ... eguliruemo от 45мм до 75мм регулируемо
http://kz-tuning.com/store/index.php?pa ... t&Itemid=2 60мм отпред , 40 отзад
http://shopping.bg/fk-automotive-sportn ... 2-fkakx014 пак 60мм на 40мм
и куп куп други....моля помогнете в избор или ако имате други идей също ще чета с интерес...Благодаря отново
Мнения за спортно окачване на МК2
Re: Мнения за спортно окачване на МК2
Също бях забравил, ако някой кара с окачване TA-Technix или RACELAND който колегата guru от форума продава нека сподели впечатления, цената ми харесва повече...
- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Здр първо.. ако питаш мен направо вземай някое винтово да не после да си кажеш, защо не го взех... ако имаш парички това е най-добрия вариант за теб. За марката вече ти си преценяваш зависи с какви пари разполагаш има добри окачвания примерно Ta technix, Raceland за тези пари за перфектни нито са прекалено корави нито меки за всекидневно каране са супер... лично аз съм Raceland и немога да се оплача. Нека и другите си кажат мнението.
- pavkomk2
viewtopic.php?f=52&t=52551 Прочети малко тук..
Както казах колегата guru продава TA-Technix и RACELAND за добри суми и се колебая между тях
- pavkomk2
D_Gees написа:Както казах колегата guru продава TA-Technix и RACELAND за добри суми и се колебая между тях
Моето е от него...няма проблеми пича

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Лично според мен спортното окачване освен да те дразни в тия лунни кратери и да ти раздрънка купето друго няма да направи.
Повози се се на голф 2-ка със спортно и ако ти харесва усещането тогава взимай,но преди това недей(лично мнение)
Повози се се на голф 2-ка със спортно и ако ти харесва усещането тогава взимай,но преди това недей(лично мнение)
Vidol Nikolov написа:Лично според мен спортното окачване освен да те дразни в тия лунни кратери и да ти раздрънка купето друго няма да направи.
Така е,аз съм със спортно,червени пружини със жълти амортисьори,някакво немско,не се регулира.Визията е супер,ама каква дъска е возията не е истина(сега давам бъбрек за стокови пружини

Колеги благодаря ви за мненията, то май си е до личен избор, аз съм голям фен на така нареченото "подскачане" и твърдо съм решил да взема окачване което ще е регулируемо и по всяко време кога до коригирам височината пък и твърдостта..благодаря ви още веднъж
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”